GRIEKSE ZWERFHONDEN » ADOPTEREN » TOPPERS VAN DE MAAND

Toppers van de maand: Sepp & Haris


Sepp: Is al in Nederland


Mooie Sep, herinneren jullie hem nog? Sep is klaar voor zijn forever home en wat heeft hij hier zin in. Sep is al 2 maanden in Nederland en wordt liefdevol opgevangen bij Renate en Thomas onze meesterbakker😃


Wat doet hij het goed ondanks dat hij in Griekenland is aangereden en bijna zijn pootje zou moeten worden geamputeerd, wonder boven wonder een dag voor zijn amputatie liep hij toch weer op zijn pootje😃 snel hierna is Sep gestoken door een beest in zijn bekkie en stierf een gedeelte van zijn tong af. Maar Sep liet zich er niet onder krijgen , want hij zou naar Nederland gaan.


Sep heeft wel even moeten wennen aan zijn nieuwe leven in Nederland, maar met alle liefde van Renate en haar gezin is hij helemaal ready .

Renate is met Sep naar de dierenarts geweest in Nederland en wat was de dierenarts te spreken over Sep en zijn pootje. Hij kan hier gewoon oud mee worden , al zal hij niet de hond zijn en worden om hele verre wandelingen mee te maken. Sep leert elke dag dingen bij en gaat steeds meer dingen leuk vinden zoals grote honden waar hij in eerste instantie toch wat angstig voor was.


Sep heeft een baas nodig die consequent is in de opvoeding aangezien Sep een sterk karaktertje heeft. Sep heeft heel veel liefde te geven en kan heel goed met grote en kleine kinderen , katten en andere honden. Sep is ook geheel zindelijk en heeft een schofthoogte van rond de 45 cm, een heerlijke middelmaat dus.


Bij wie mag Sep voor altijd blijven? Zijn adoptiekosten zijn €225 euro


Haris: Is al in Nederland


Lieve familiehond, Haris...

Ontzettende lieverd Haris heeft bijna 2 jaar lang in het asiel in Griekenland geleefd.
En ondanks de lange periode is hij de hoop nog niet verloren!
Haris is in NL aangekomen en wat een tophond!


Hij zit nu bij een gastgezin in IJmuiden en draait al helemaal mee met het gezin. Hij geniet van de aandacht, is helemaal gek op de kinderen en hij heeft echt een opvallend zacht karakter!


Hij is al zo goed als zindelijk en leert graag.

 

Buiten vind hij het nog wel spannend, maar met een goede stabiele baas/bazin moet dit goedkomen.


Een gouden hartje die een gouden mandje verdient.
Haris is nu rond de 4 jaar en heeft een schofthoogte van 60 cm.
Hij is al gecastreerd.
Haris kan met alle dieren en mensen en zou echt een super gezinshond zijn waar je nog heel lang van kan genieten.
Haris is twee jaar geleden samen met zijn zusje op straat gevonden al zwervend en nergens gewenst. We hebben ze beide van de straat gehaald, omdat het daar gewoon echt gevaarlijk is!
Wie geeft deze kanjer een kans?

 

Adoptiekosten bedragen 325 euro