GRIEKSE ZWERFHONDEN » ADOPTIE HONDEN

Welkom bij de adoptie honden uit Monemvasia! We leggen u graag even kort uit wat de statussen betekenen op onze website.

 

Nieuw beschikbaar = de hond is net nieuw binnen gekomen en dus beschikbaar voor adoptie.

Beschikbaar = er heeft zich nog geen potentiële adoptant gemeld voor de desbetreffende hond. 

Gereserveerd = een potentiële adoptant heeft laten weten belangstelling te hebben, we zullen dan de adoptie procedure starten. Soms is er om uiteenlopende redenen echter geen match. Mocht u daarom toch "verliefd" zijn op een hondje, laat het ons vooral weten. We zullen u meteen informeren als de reservering wordt afgezegd.

Geadopteerd = de hond is geadopteerd door zijn nieuwe baasje. De hond is dus niet meer beschikbaar voor adoptie.

 

Reageert u liever niet specifiek op een hond maar heeft u een idee waar  u naar op zoek bent? Laat het ons dan weten! Dan kunnen wij samen met u kijken of er een hond beschikbaar is die bij u en uw situatie past. Door onze kennis en ervaring blijkt vaak dat we tot een betere match kunnen komen als wij precies weten wat u zoekt. Een goede match is immers in uw belang maar ook in het belang van de hondjes.

Schroom niet om contact op te nemen als u verder nog vragen heeft.


Riley: Gereserveerd🎉


Maak kennis met Riley🐾

Riley is het enige ventje van alle pups die we aangetroffen hebben de afgelopen dagen.
Het is een prachtig mannetje met drie kleuren in zijn vacht: zwart, crème en wat wit.
Riley groeit nu op tussen andere pups en is lekker speels. We schatten zijn leeftijd op 2 maanden en we denken dat zijn schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden. Alle pups worden nu goed verzorgd door onze medewerkster in onze shelter in Monemvasia, waar ze ook blijven tot ze naar NL mogen komen.

Wie wil Riley het plekje geven dat hij zo verdient? Hij zal u zo dankbaar zijn.

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Riley, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Roxy:Gereserveerd


Maak kennis met Roxy🐾🐾

Dit is Roxy: een Schattig teefje van ongeveer 2 maandjes oud.
Ze heeft een prachtige blonde vacht,net een speelgoedhondje.
Dit lieve speelse teefje is gevonden in een klein dorpje in Griekenland.
We zoeken iemand die de tijd wilt nemen en Roxy het leven in Nederland willen laten ontdekken.
Haar schofthoogte is nog moeilijk in te schatten,daar ze nu nog erg klein is.

Wie wil onze kleine dame een veilig thuis bieden?

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
O.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Roxy
of vul het formulier in op onze website.
Www.zwerfhondjesmonemvasia.nl
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Noddy: beschikbaar


Maak kennis met NODDY🐾

Noddy is het enige ventje van dit guitige stel dat we aangetroffen hebben. Een grappig, dapper mannetje, die denkt dat hij al een hele stoere vent is!
Noddy is half november in Griekenland op straat gevonden, samen met zijn 5 zusjes. Althans, we denken dat ze allemaal familie zijn, aangezien ze er praktisch hetzelfde uitzien.
Noddy is zeker niet verlegen. Hij komt op je afgerend en laat merken dat hij aandacht heel leuk vindt.
We schatten zijn leeftijd op 4/5 maanden en we denken dat zijn schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden (middelmaatje).

Alle pups worden nu goed verzorgd door onze medewerkster in onze shelter in Monemvasia, waar ze ook blijven tot ze naar NL mogen komen.

Wie wil Noddy het plekje geven dat hij zo verdient? Hij zal u zo dankbaar zijn.

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
O.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Noddy
of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl.
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Nadia: beschikbaar


Maak kennis met Nadia 🐾

Nadia is een prachtig zwart, klein teefje met een heel klein wit vlekje. Ze is een van de kleinsten van het nestje, maar zeker niet bang! Een kleine, dappere dame.
Nadia is half november in Griekenland op straat gevonden, samen met haar broertje en 4 zusjes. Althans: we denken dat ze allemaal familie zijn, aangezien ze er praktisch hetzelfde uitzien.
Nadia is erg sociaal, komt gelijk naar je toe en geeft aan dat ze wil spelen.
We schatten haar leeftijd op 4/5 maanden en we denken dat haar schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden (middelmaatje).

Alle pups worden nu goed verzorgd door onze medewerkster in onze shelter in Monemvasia, waar ze ook blijven tot ze naar NL mogen komen.

Wie wil Nadia een veilige, warme mand bieden? Zij zal u zo dankbaar zijn...

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
O.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Nadia
of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl.
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Tery: beschikbaar


Maak kennis met Tery 🐾

Tery is een super lief reutje van bijna 2 jaar en ongeveer 45 cm hoog. Eigenlijk kunnen we hem maar het best omschrijven als een blij ei.
Hij woont binnen, is gek op kinderen en kan gemakkelijk met katten. Kortom, hij is een heerlijk maatje!

Tery heeft een raar loopje, omdat hij aangereden is door een auto. Gelukkig heeft hij er verder niets aan overgehouden en heeft hij geen pijn.
Hij heeft wel een laag level van leishmania en moet daar nog minimaal 6 maanden pillen voor slikken , die de adoptant van ons meekrijgt.
Tery zou in januari al naar Nederland kunnen komen.

Wie wil Tery de kans geven die hij zo enorm verdient?

De adoptiekosten zijn € 250,=. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond Tery, óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Melina: beschikbaar 


Maak kennis met dit kleine meisje Melina.

Melina is gered uit een tuin, waar ze vastgebonden zat in de stromende regen... Ze was helemaal alleen en niemand keek naar haar om. Het arme beestje huilde van eenzaamheid.
Onze contactpersoon heeft haar meegenomen naar huis om haar liefde en een warm, droog plekje te bieden.
In het begin was Melina nog wat argwanend, maar toen ze doorhad dat ze veilig was en liefde kreeg, ontpopte ze zich snel tot een ontzettend lief en knuffelig meisje, dat gek is op haar redster!
Melina heeft veel energie en rent van blijdschap vaak in het rond.
Ze moet nog veel leren, want als je alleen maar aan een touw hebt vastgezeten, is je wereld erg klein. Wonderbaarlijk genoeg heeft dit geen effect gehad op haar levenslust: ze heeft er zin in! Melina is geschat op 2,5 jaar en weegt 4,5 kilo.

De bloedtest die Melina heeft gehad, doet vermoeden dat zij kortgeleden is gestoken door de zandvlieg die leishmania veroorzaakt. Melina moet daardoor preventief een aantal maanden pillen slikken, die de adoptant van ons meekrijgt.

We zoeken voor Melina een echt gouden mandje waar ze het leven mag gaan ontdekken en eindelijk de liefde kan krijgen die ze zo verdient!
Ze kan waarschijnlijk half januari al naar Nederland komen.
Wie geeft deze schat een kans?

De adoptiebijdrage is €325,00. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond MELINA óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 

De adoptiebijdrage is €325,00. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond MELINA óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 


Rosa: gereserveerd


Rosa🐾🐾

Meet Rosa: een teefje die geschat word op 2 maandjes oud.
prachtige ,zwart met wat witte gladharige vacht.
Schofthoogte zal ongeveer 50cm worden.
Dit lieve teefje gevonden in de straat van het plaatsje Molai in Griekenland.
Rosa is een lieve pup die graag met de andere honden speelt.
Rosa verdiend een eigen mandje want rondzwerven op straat in Griekenland,betekend de dood.
Wie wil onze kleine dame een veilig thuis bieden?

 

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw nraam, adres, telefoonnummer en naam van de hond ROSA, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl.
Wij zullen dan contact met u opnemen.

 


Nola: beschikbaar 


Maak kennis met Nola 🐾

Nola is een prachtig zwart teefje met een mooie, krullerige vacht. Het kleine plukje wit op haar borst geeft dit leuke, zeer sociale meisje nét iets extra’s.
Nola is half november in Griekenland op straat gevonden, samen met haar broertje en 4 zusjes. Althans: we denken dat ze allemaal familie zijn, aangezien ze er praktisch hetzelfde uitzien.
De pups uit dit nestje zijn zeker niet bang aangelegd, ondanks dat ze zonder moeder op straat zijn gedumpt. Zo is kleine Nola apart op een leuke manier. Ze komt op je af met een kwispelend staartje dat overuren maakt! Wat een vrolijkheid!
We schatten haar leeftijd op 4/5 maanden en we denken dat haar schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden (middelmaatje).

Alle pups worden nu goed verzorgd door onze medewerkster in onze shelter in Monemvasia, waar ze ook blijven tot ze naar NL mogen komen.

Wie wil Nola een veilige, warme mand bieden? Zij zal u zo dankbaar zijn...

 

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Nola, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl.
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Nitza: beschikbaar


Maak kennis met Nitza 🐾

Nitza is een mooi, zwart, klein teefje met een paar witte haartjes. Ze is een van de kleinsten van het nestje, maar ze doet niet onder voor de rest.
Een guitig meisje dat vrolijk rent en speelt met de andere pups.
Nitza is half november in Griekenland op straat gevonden, samen met haar broertje en 4 zusjes. Althans: we denken dat ze allemaal familie zijn, aangezien ze er praktisch hetzelfde uitzien.
Nitza is sociaal en zachtaardig. Ze komt graag knuffelen bij je.
We schatten haar leeftijd op 4/5 maanden en we denken dat haar schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden (middelmaatje). Misschien zelfs nog iets kleiner aan haar pootjes te zien..

Alle pups worden nu goed verzorgd door onze medewerkster in onze shelter in Monemvasia, waar ze ook blijven tot ze naar NL mogen komen.

Wie wil Nitza een veilige, warme mand bieden? Zij zal u zo dankbaar zijn...

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Nitza, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl.
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Jimmy: beschikbaar


Maak kennis met Jimmy 🐾

Jimmy is een mix met een Griffon.
Hij heeft een lekkere, ruigharige, zwartgrijs met witte vacht.

Jimmy is gevonden door mensen die graag met hem speelden, vervolgens naar Athene gingen en hem vastbonden aan touw in een tuin.
Dit kwam een van onze medewerksters ter ore, waarop ze Jimmy heeft meegenomen om te fosteren.
Jimmy is 9 maanden oud en weegt 7kg. We verwachten dat hij niet veel groter zal worden (wel wat zwaarder).
Jimmy komt medio december naar Nederland en smacht naar een eigen baasje waar hij nooit meer weg hoeft!

Wie wil Jimmy een veilig thuis bieden? Hij zal u zo dankbaar zijn...

De adoptiebijdrage is €325,00. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond Jimmy
óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl Wij zullen dan contact met u opnemen.


Azor: beschikbaar


Maak kennis met Azor 🐾

Azor is een bruinkleurige reu.
Wij vermoeden dat het een labrador mix is van ongeveer 5/6 jaar oud, met een schofthoogte van ongeveer 50/55cm.
Deze lieverd is uitgehongerd en vastgebonden gevonden, alleen achtergelaten om... ja, waarom? Waarschijnlijk om te sterven, want helaas is dat in Griekenland ‘gewoon’ als je je hond zat bent.
Op de foto s kunt u zien hoe uitgehongerd Azor was voor wij hem vonden.

Toen onze medewerkster in Griekenland over het lot van Azor hoorde, heeft ze hem daar direct weggehaald en meegenomen naar de shelter.
Ondanks alle ellende die Azor meegemaakt heeft, is het een geweldig lieve, knuffelige en energieke hond.
We zoeken een adoptant die samen met Azor van het Nederlandse leven wil genieten.
Azor maak je blij met wandelen en een eigen huis, waar hij mag blijven.
Katten zijn volgens hem om mee te spelen, want die rennen zo leuk weg. Het is dus geen goed idee om hem bij een kat in huis te plaatsen.

Uit bloedonderzoek is gebleken, dat Azor een heel laag niveau van leishmania heeft, waarvoor hij nu nog pillen slikt.

Wie wil deze lieverd een veilig thuis bieden? Hij wordt onder uw leiding vast een hele fijne huisgenoot!

 

De adoptiebijdrage is € 250.
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond Azor, óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Lasco: beschikbaar 


Maak kennis met Lasco 🐾

Lasco is een schattig zwart reutje met lang lichaam en korte
pootjes. Wie bekend is met de verhalen van Jip en Janneke: dit is uw kans om uw eigen ‘Takkie’ te adopteren!

Lasco’s moeder is zwanger gevonden en heeft een nestje van drie pups geworpen toen ze in veiligheid was gebracht. Lasco is het enige reutje en heeft aan zijn rechteroog een afwijking aan zijn traanbuizen, een zogenaamde ‘cherry eye’. Maar dat doet niets af aan zijn lieve snoetje!
Wij laten het Cherry eye in NL behandelen.

Lasco is nu ongeveer 4 maanden oud.
We verwachten dat hij een klein blijvend hondje is, gezien zijn korte pootjes en zijn moeder die ongeveer 3kg weegt.
Lasco wordt met zijn zusje’s goed verzorgd bij onze medewerkster thuis in Monemvasia, waar ze zullen blijven tot ze naar NL mogen komen.

Wie geeft Lasco een kans en wil hem een veilig thuis bieden? Hij zal u zo dankbaar zijn...

Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond LASCO
óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl Wij zullen dan contact met u opnemen.


Lea: gereserveerd 


Maak kennis met Lea 🐾

Lea is een schattig, bruin teefje, met een klein beetje wit op haar borst en achter bij haar teentje. Het is een klein teefje met korte pootjes en ze lijkt wel wat langer dan haar broer en zusje, alsof ze teckelbloed heeft. Ze heeft een lief koppie, waar je bijna geen weerstand aan kan bieden!

De moeder van de pups is zwanger gevonden en heeft een nestje geworpen toen ze in veiligheid was gebracht. Lea is het tweede meisje van het nestje van drie pups.

We verwachten dat dit klein blijvende hondjes zijn, gezien de korte pootjes en de moeder die ongeveer 3 kg weegt.
Lea komt half december al naar Nederland.
Tot die tijd wordt ze met haar broertje en zusje goed verzorgd bij onze medewerkster thuis in Monemvasia.

Wie wil Lea een veilig thuis bieden? Zij zal u zo dankbaar zijn...

Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond LEA
óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl Wij zullen dan contact met u opnemen.


Pien: gereserveerd


Maak kennis met Pien 🐾

Pien is een schattig,rustig teefje van ongeveer 2,5 maanden oud. Ze heeft een wit met bruine vacht, met stippen op haar borst en iets meer stipjes in haar snoetje dan haar zusje.
Pien is samen met haar zusje Pip gevonden door mensen in het Griekse Neapoli. Gelukkig waren zij bereid om even voor de hondjes te zorgen, totdat onze medewerkster Suzan ze kon ophalen.
Pien is een lieve, speelse pup die goed met andere honden om kan gaan.

Bent u verliefd geworden op onze schattige Pien en wilt u haar graag een gouden mandje bieden? Dan maakt u van Pien de gelukkigste pup ter wereld!

De adoptiebijdrage is €325,00. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond PIEN óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Pip: beschikbaar


Maak kennis met Pip 🐾

Pip is een schattig,teefje van ongeveer 2,5 maanden oud. Ze heeft een wit met bruine vacht, met stippen op haar borst en iets minder stipjes in haar snoetje dan haar zusje.
Pip is samen met haar zusje Pien gevonden door mensen in het Griekse Neapoli. Gelukkig waren zij bereid om even voor de hondjes te zorgen, totdat onze medewerkster Suzan ze kon ophalen.
Pip is een lieve, speelse pup die goed met andere honden om kan gaan.

Bent u verliefd geworden op onze schattige Pip en wilt u haar graag een gouden mandje bieden? Dan maakt u van Pip de gelukkigste pup ter wereld!

De adoptiebijdrage is €325,00. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond PIP óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Oukje:beschikbaar


Maak kennis met Oukje🐾🐾

Dit is Oukje: een teefje dat geschat wordt op 2,5 maandjes oud. Ze heeft een prachtige, bruin/wit/zwarte, gladharige vacht. We schatten dat haar schofthoogte niet hoger zal worden dan 45cm.
Dit lieve teefje is moederziel alleen gevonden in een straat van het plaatsje Neapoli in Griekenland.
Ze zat onder de vlooien, waarvoor ze direct behandeld is, en kreeg gelijk ook vitamines toegediend.
Oukje is een rustige, lieve pup die gek is op vrouwen.
Oukje verdiend een eigen mandje, want op straat rondzwerven in Griekenland betekent de dood.
Wie wil onze kleine dame een veilig thuis bieden?

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
O.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Oukje, of vul het formulier in op onze website.


Ammos: beschikbaar (in NL)


Maak kennis met Ammos 🐾

Ammos, een prachtige, gecastreerde reu van bijna 1 jaar oud, zoekt een nieuw huisje.
Zijn huidige baasje is noodgedwongen veel van huis en kan Ammos tot haar verdriet niet meer de aandacht en liefde geven die hij nodig heeft.
Ammos heeft veel energie en gaat er graag op uit. Het liefst wil hij rennen, spelen en leren! Hij kan heel goed met andere honden omgaan, al kan hij soms wat dominant gedrag vertonen.
Ammos is ook een ontzettende knuffel en komt het liefst zo dicht mogelijk tegen je aan liggen.
Hij kan goed met mensen omgaan maar als het heel druk in huis is, raakt hij wat overprikkeld en trekt zich terug. Kinderen zijn ook geen probleem, maar wij adviseren kinderen vanaf 10 jaar in verband met de drukte.
Ammos is gefixeerd op eten en doet daar alles voor. Hiermee kan hij dus goed getraind worden! Wilt u hem juist niet zo gefixeerd hebben, dan is dat waarschijnlijk nog heel goed af te leren.
Ammos zou een heel leuk maatje voor iemand kunnen zijn, die ervan houdt om erop uit te gaan en actief bezig te zijn.
Wie biedt deze topper een nieuw huisje?

Ammos is al in Nederland en de adoptiekosten zijn €250,00.

Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond Ammos óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl Wij zullen dan contact met u opnemen.


Orea: beschikbaar


Maak kennis met Orea🐾🐾

Dit is Orea: een teefje van ongeveer 4 maandjes oud.
Ze mag half januari al haar grote reis gaan maken maar zoekt nog een plekje!
Ze heeft een prachtig zwart met bruine, glanzende vacht.
Orea woont momenteel in het asiel in Griekenland en heeft een ontzettend lief en sociaal karakter. Een prachtig meisje die graag liefde geeft.
Dit lieve teefje is samen met een andere pup(Olivia) bij ons gekomen via de dierenarts in Griekenland. Ze zijn gevonden ze hebben onze hulp ingeschakeld om een huisje voor deze lieverds te vinden.
Orea verdient een eigen, veilige plek, want rondzwerven op straat in Griekenland betekent de dood.

Haar schofthoogte kunnen we, omdat ze kortere pootjes heeft, niet goed inschatten. We denken dat ze kleiner blijft dan een middelmaat hond.

Wie wil onze kleine dame een veilig thuis bieden?

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
O.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Orea
of vul het formulier in op onze website.
Www.zwerfhondjesmonemvasia.nl
Wij zullen dan contact met u opnemen.

 


Olivia: gereserveerd


Maak kennis met Olivia🐾🐾

Dit is Olivia: een teefje van ongeveer 3 a 4 maandjes oud.
Ze heeft een prachtig gemeleerde, glanzende vacht.
Dit lieve teefje is samen met een andere pup bij ons gekomen via de dierenarts in Griekenland.
Natuurlijk verdient Olivia ook een eigen mandje, want rondzwerven op straat in Griekenland betekent de dood.

Haar schofthoogte kunnen we, omdat ze kortere pootjes heeft, niet goed inschatten. We denken dat ze kleiner blijft dan een middelmaat hond.

Wie wil onze kleine dame een veilig thuis bieden?

 

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
O.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Oliviaof vul het formulier in op onze website. 


Gracia: gereserveerd (in Nederland)


Knuffel Gracia

Maak kennis met onze prachtige, lieve Gracia. Zij is begin vorig jaar langs de weg gevonden, vlakbij het dorpje Molai. Ze was helemaal alleen toen Suzan en een Nederlandse vrijwilligster van onze stichting haar zagen lopen. Gracia zag er ondervoed en ongelukkig uit en was duidelijk op zoek naar liefde en aandacht.
Nadat Suzan haar had meegenomen, ontpopte Gracia zich bij haar thuis tot een super lief teefje, dat genoot van de liefde en het eten dat ze kreeg!
Helaas wezen bloedtesten uit dat ze een milde vorm van Leishmania had, maar omdat ze gelijk behandeld is, is dat nu onder controle.
Gracia wordt geschat op 4 jaar en is met haar 45 cm schofthoogte een mooi middelmaatje. Ze is hard toe aan haar eigen plekje in een gezin, waar ze kan genieten van het leven. Kinderen vindt ze super leuk en andere honden en katten zijn ook geen probleem.
Voordat Gracia naar Nederland mocht komen, wordt ze gesteriliseerd.

Deze schat met haar gouden hartje lijkt wel de hele dag met een glimlach op haar mooie koppie rond te lopen! Wie geeft deze lieve knuffel een kans? Ze zal u zeker niet teleurstellen!

De adoptiebijdrage is €250,00. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond GRACIA óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl Wij zullen dan contact met u opnemen.


Ruby: gereserveerd


Maak kennis met Ruby🐾🐾

Deze prachtige meid zoekt nog een forever home. Ze is een echte edelsteen, vandaar ook haar naam: Ruby.
Deze schat is nu ongeveer 2 maanden oud en gevonden in de straten van Griekenland, aan haar lot overgelaten.
Ruby heeft een mooie, zachte vacht en prachtige ogen die je gelijk betoveren.
We verwachten dat Ruby uitgroeit tot een dame met een schofthoogte van ongeveer 50/55 cm.
Ruby heeft een lief, sociaal karakter en zal echt iemands grootste vriendin kunnen worden.

Ruby mag in januari haar grote reis gaan maken.
Wie valt er voor de charmes van Ruby en geeft haar een veilig plekje waar ze onbezorgd op mag groeien?

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Ruby of vul het onderstaande formulier in.
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Twiggy: beschikbaar (in Nederland)


Kijk, dit is knappe, lieve Twiggy. Op de foto’s lijkt ze groot, maar ze is maar 43 cm hoog en weegt 10,5 kg. Haar nekomtrek is nog geen 30 cm.

Twiggy is een verlaten jachthond, niet goed genoeg meer voor de jacht. Vastgebonden aan een boom om daar te sterven, wist ze te ontsnappen, de knappe meid! We vragen ons af waarom ze niet goed genoeg was, want ze kan haar neus nog prima gebruiken. Bij een muizenholletje staat ze rustig stil en graaft het helemaal uit. Twiggy is gek op andere honden, dus we vermoeden dat ze altijd in een roedel heeft geleefd. Ze loopt netjes mee aan de riem en begrijpt wanneer ze aandacht moet geven, maar heeft wel een eigen wil. Als het regent, heeft ze geen zin om te lopen en staat ze stijf stil.

Die eigenwijze wil laat ze binnen ook zien. Ze vindt het lastig om gecorrigeerd te worden, omdat ze dat eigenlijk niet begrijpt. Ze kan ook een clowntje zijn en heeft dan haar gekke 5 minuten. Twiggy is soms wat onzeker, en vindt het spannend als de hele roedel weggaat. Ze kan dus nog niet zo goed alleen zijn. We denken dat het goed voor haar zou zijn als er een andere hond aanwezig is, waar Twiggy zich aan op kan trekken. Met een andere hond gaat dit wel heel erg goed!

Twiggy is eigenlijk een pup in het lijf van een 1,5 jaar oude volbloed jachthond. Wie wil haar steun en toeverlaat zijn en samen met haar de wereld ontdekken?

Twiggy heeft een laag niveau van leishmaniasis en moet hiervoor nog pillen slikken, die de adoptant van ons meekrijgt.

Twiggy is al in Nederland en de adoptiekosten zijn €250,00.

Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v., uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond Twiggy óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Louki: gereserveerd


Maak kennis met LOUKI 🐾

Kijk eens naar dit grappige, kleine mannetje!
Louki is vernoemd naar zijn redder: de man van onze vaste contactpersoon in Griekenland.
Hij was aan het werk in een dorp vlakbij hun woonplaats en zag in een hoekje een pup van amper 2,5 maanden oud. Het diertje liep alleen op straat, op zoek naar warmte en eten, en was aan zijn lot overgelaten.
De man aarzelde geen moment en nam het puppenkind mee.
Sindsdien woont Louki bij hen in huis en heeft dit kleine, dappere ventje zich ontpopt tot een leuk, vrolijk en sociaal mannetje, dat vriendelijk is naar alles en iedereen.

Louki mag, als hij alle vaccinaties heeft gehad, ongeveer eind november reizen. Dan mag hij op zoek gaan naar een nieuw liefdevol huisje, waar hij op mag groeien en de wereld ontdekken.

Wie wil deze lieverd een forever home bieden?

 

De adoptiebijdrage is €325,00.

Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond LOUKI óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl Wij zullen dan contact met u opnemen.


Max: gereserveerd


Maak kennis met Max🐾

Max is een lieve, sociale pup (reu) van ongeveer 9,5 maanden oud.
Max is als 5 maanden oude pup gevonden in een dorpje in Griekenland, dichtbij Monemvasia. Daar was hij aan het rondzwerven en echt aan het zoeken naar mensen die hem wilden helpen.
De collega’s van onze hondenopvang hebben zich ontfermd over de kleine man. Max is een sociaal hondje dat niks liever wil dan liefde ontvangen en geven. Hij heeft prachtige, lichte ogen die je gelijk doen smelten.
De schofthoogte van Max zal ongeveer 50-55 cm worden, een mooi middelmaatje dus.
Max zal worden gecastreerd voordat hij naar Nederland komt.
Wie kan deze kanjer het leven geven waar hij zo naar verlangt?

 

 

De adoptiebijdrage is 325€.
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen, castratie, en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
O.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond MAX.
Of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Erwin: gereserveerd


Maak kennis met Erwin🐾

Erwin is een 4 maanden oud reutje, met een prachtige, fluffy blonde vacht.
Erwin is lief en vriendelijk,maar heeft wel even tijd nodig om aan je te wennen.
Wij schatten dat zijn schofthoogte 55/60 cm zal worden.

Half November is dit lieve ijsbeertje helemaal alleen, midden op straat gevonden.
Geen ouders of eigenaren te bekennen.
Dit is voor ons niet te bevatten, maar helaas in Griekenland is het geen uitzondering en gebeurt dit dagelijks.
Suzan, die de honden verzorgd in onze shelter, heeft de pup opgehaald en meegenomen om hem te verzorgen en hem de aandacht te geven die hij verdient.
Onze grootste wens is een eigen mand voor hem, waar hij voor altijd mag blijven wonen. Is dat bij u?

De adoptiebijdrage is €325,00.

Bij aankomst in Nederland heeft Erwin een registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
O.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Erwin
of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl.
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Shakespeare: beschikbaar 


Maak kennis met Shakespeare 🐾

Shakespeare is een lieve herdermix met een prachtige, zachte vacht.

Hij is gevonden door een meisje, dat hem aldoor zag lopen op de grens van een dorpje en niemandsland.
Het meisje trok zich zijn lot erg aan en heeft hem meegenomen, zodat hij verzorgd kon worden in onze shelter.
Shakespeare is ongeveer 4 jaar oud en is gecastreerd. Hij kan prima met andere honden en is altijd blij als hij mensen ziet.

Shakespeare heeft een laag level leishmaniasis en zal hiervoor nog een paar maanden pillen moeten slikken, die de adoptant van ons meekrijgt.

Shakespeare smacht naar een eigen baasje, waar hij nooit meer weg hoeft.

Wie wil Shakespeare een veilig thuis bieden? Hij zal u zo dankbaar zijn...

De adoptiebijdrage is €250.
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond SHAKESPEARE óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Nila: gereserveerd


Maak kennis met Nila 🐾

Nila is een mooi zwart met bruin teefje en lijkt een beetje op een dobermann. Ze is gered uit het asiel van Sparti, een vreselijke plek waar honden het heel slecht hebben. Ze woonde ooit in een huis, maar haar baasje had genoeg van haar en heeft haar op straat gezet.
Door die ervaringen keek Nila de eerste dag bij onze Suzan even de kat uit de boom, maar ze draaide al snel bij en heeft zich ontpopt tot een super leuke hond, die gek is op knuffelen!
Ze is 1,5 jaar oud en heeft een schofthoogte van 55 cm.

 

Uit een bloedtest kwam naar voren dat Nila een laag level leishmania heeft . Ze krijgt hiervoor allupurinol pillen die ze zeker nog voor 6 maanden moet slikken.
Deze pillen krijgt degene die haar adopteert van ons.

Nila zou zo graag weer een eigen huisje hebben! Wie wil dat deze lieverd bieden?

 

De adoptiebijdrage is €250,00. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond NILA óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl Wij zullen dan contact met u opnemen.

 


Yessi: gereserveerd


Maak kennis met Yessi🐾

Yessi is een Yorkshire kruising en heeft een 3 kleurige vacht.
Yessi is bijna 3 maanden oud.
Yessi zal een kleine hond blijven, ook wanneer hij volwassen is.
Hij is grootgebracht samen met zijn broertje en zusje, door zijn ouders die bij een ouder echtpaar wonen in Griekenland.
De eigenaren van dit hondengezin zijn al behoorlijk op leeftijd en kunnen de zorg niet goed meer aan.
Daarom hebben ze ons gevraagd voor de pup een nieuw baasje te zoeken.
Wie wil onze lieve Yessi een veilig thuis bieden? Hij zal u zo dankbaar zijn...

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
O.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond YESSI
Of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Agapi: beschikbaar


Maak kennis met Agapi🐾

Agapi is een prachtig wit met zwarte hond. Ze is een lief en sociaal teefje van ongeveer 2 jaar oud, met een schofthoogte van ongeveer 55 cm.
Haar lieve, guitige koppie kon helaas niet verhinderen, dat mensen in Griekenland haar wilden vergiftigen omdat ze naar eten en genegenheid zocht vlak bij hun huizen. Toen onze medewerker in Griekenland dat hoorde, heeft ze Agapi daar direct weggehaald en meegenomen naar haar eigen huis.

Agapi heeft een laag level leishmaniasis en zal hiervoor nog ongeveer 6 maanden pillen moeten slikken, die de adoptant van ons meekrijgt.

We zoeken iemand die samen met Agapi van het Nederlandse leven wil genieten en haar een gouden mandje wil geven.
Wilt u deze lieve en speelse schat dit veilige huis bieden, zodat ze onder uw leiding een fijne huisgenoot kan worden?

 

Adoptiebijdrage is 250,-

Als Agapi in Nederland aankomt is ze gesterilliseerd, heeft een registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
Onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond AGAPI
Of vul het formulier in op onze website
https://www.zwerfhondjesmonemvasia.nl/
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Djia: beschikbaar


Maak kennis met Djia🐾

Djia is een prachtige zwart/witte gecastreerde reu van ongeveer 2 jaar oud met een schofthoogte van 60 cm. Djia heeft de lichtste vorm van Leishmania en wordt hiervoor behandeld.
Djia is door de burgemeester van Monemvasia naar onze hondenopvang gebracht na meldingen van bezorgde burgers dat Djia op straat zwierf.
Wie wil deze lieve, enthousiaste hond een veilig thuis bieden? Djia is een sociale hond en kan zowel met andere honden als mensen goed opschieten. Hij wordt onder uw leiding een hele fijne huisgenoot!

De adoptiebijdrage is 250€.
Wij verzorgen de vlucht naar Nederland, castratie, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar
Onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond DJIA
Of vul het formulier in op onze website
https://www.zwerfhondjesmonemvasia.nl/
Wij zullen dan contact met u opnemen.