GRIEKSE ZWERFHONDEN » ADOPTIE HONDEN


Welkom bij de adoptie honden uit Monemvasia! We leggen u graag even kort uit wat de statussen betekenen op onze website.

 

Nieuw beschikbaar = de hond is net nieuw binnen gekomen en dus beschikbaar voor adoptie.

Beschikbaar = er heeft zich nog geen potentiële adoptant gemeld voor de desbetreffende hond. 

Gereserveerd = een potentiële adoptant heeft laten weten belangstelling te hebben, we zullen dan de adoptie procedure starten. Soms is er om uiteenlopende redenen echter geen match. Mocht u daarom toch "verliefd" zijn op een hondje, laat het ons vooral weten. We zullen u meteen informeren als de reservering wordt afgezegd.

Geadopteerd = de hond is geadopteerd door zijn nieuwe baasje. De hond is dus niet meer beschikbaar voor adoptie.

 

Reageert u liever niet specifiek op een hond maar heeft u een idee waar  u naar op zoek bent? Laat het ons dan weten! Dan kunnen wij samen met u kijken of er een hond beschikbaar is die bij u en uw situatie past. Door onze kennis en ervaring blijkt vaak dat we tot een betere match kunnen komen als wij precies weten wat u zoekt. Een goede match is immers in uw belang maar ook in het belang van de hondjes.

Schroom niet om contact op te nemen als u verder nog vragen heeft.


Daniëlle 🐾: beschikbaar


Maak kennis met Daniëlle 🐾

Dit is Daniëlle : een schattig teefje van ongeveer 2 maanden oud.
Ze is gevonden door een Nederlands contact van ons die in Griekenland woont. Ze liep moederziel alleen op het strand, waarschijnlijk gedumpt.
Ze hebben Daniëlle mee naar huis genomen en wat een lief, leuk meisje is het!
Ze speelt ontzettend graag met de andere, grote honden bij de opvangadres en ook de katten daar zijn haar grootste vrienden!
Daniëlle is al zindelijk en leert al mee te lopen aan de riem. Ze leert snel want ze is een slimme dame.
De verwachting is dat haar schofthoogte ongeveer 45-50 cm zal worden en dat ze rond de 20 kilo haar wegen, zodat ze een mooi middelmaatje is.

Wie wil deze kleine dame een veilig thuis bieden?

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee betalen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Daniëlle , of vul het formulier in op onze website.
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Dottie🐾: beschikbaar


Maak kennis met Dottie🐾

Dit is Dottie en laten we eerlijk zijn: wat een Dot! Ze is een klein schattig teefje van ongeveer 5 maanden oud.
Dottie is alleen gevonden, zwervend over straat. Ze wilde zo graag aandacht en liefde dat ze alle mensen bedelend aankeek. Niemand zag haar en bekommerde zich om haar.
Totdat Suzan over haar hoorde. Ze is gelijk in de auto gesprongen en heeft deze lieverd van de straat gehaald.
Nu zit ze veilig bij Suzan thuis en is zo dankbaar!
Haar schofthoogte zal ongeveer 50 cm worden, zodat ze een
mooi middelmaatje is.

 

Wie wil deze kleine dame een forever home geven?

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Dottie, of vul het formulier in op onze website.
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 Karmel 🐾: beschikbaar


Maak kennis met Karmel 🐾

Dit is onze Karmel: een karamel kleurig, prachtig meisje van ongeveer 1 jaar oud.
Karmel zit, sinds ze een kleine pup is, vastgebonden aan een korte ketting in een tuin. Geen leven voor een hond en ze is eigenlijk ook totaal niet geschikt als waakhond. Karmel vind iedereen en alles lief: ze deelt zelfs haar eten met de katten. Een ontzettend lief meisje dat de schaarse aandacht die ze krijgt, bijna opslurpt!
Wij gunnen Karmel een veel beter en mooier leven, wat ze zo verdient! Ze mag ook van haar huidige baasjes verhuizen, aangezien ze als waakhond toch niet voldoet en zij haar niet meer kunnen bieden.
Haar schofthoogte is ongeveer 50 cm, een redelijk kleine dame dus.
Wie valt er voor deze schoonheid?

 

Voordat Karmel mag reizen, zal ze nog bloedtesten krijgen en gesteriliseerd worden.

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Karmel, of vul het formulier in op onze website.
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 


Valco🐾: gereserveerd🎉🎉


gereserveerd 🎉🎉


Ter adoptie: Valco 🐾  (Februari in NL)
Valco is een prachtig manneke met een mooie, bruine vacht.
Hij is een van de 8 pups die ongeveer een maand geleden in de warmte en veiligheid van onze shelter zijn geboren, nadat hun moeder hoogzwanger en zwervend op straat was gevonden. En dat is natuurlijk geen plek om pups ter wereld te brengen!
Valco is vanaf zijn geboorte mensen gewend en uiteraard ook andere honden en katten. Hij ontpopt zich tot een vrolijk, vriendelijk ventje dat de wereld aan het ontdekken is.
In februari zou deze mooierd klaar zijn om een eigen, forever home te vinden.
De verwachting is dat Valco uitgroeit tot een mooi middelmaatje van 50/55cm.
Wie valt er voor deze kanjer?
Hij zal niet alleen dankbaar, maar ook een aanwinst voor u zijn!
De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee bekostigen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond VALCO, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Fasta🐾: beschikbaar


Maak kennis met Fasta🐾

Fasta is een prachtige, stoere en ontzettend sociale reu van 3 jaar oud. Echt een type ruwe bolster, blanke pit.
Fasta was geadopteerd in Griekenland, maar deze mensen zijn gescheiden en helaas kan zijn vrouwtje, tot haar grote verdriet, niet alleen voor hem zorgen. Omdat hij zo bijzonder en lief is, heeft ze onze hulp ingeroepen om in Nederland het beste huisje voor hem te vinden.
Fasta is gek op mensen, groot en klein! Andere honden vind hij fantastisch en ook katten zijn geen probleem voor hem.
Hij gaat er graag op uit en ging altijd mee met de baas.
Fasta is zindelijk, gecastreerd en kan prima aan de riem lopen.
Kortom: een topper.

 

De schofthoogte van Fasta is 65 cm en hij weegt 26 kilo. Groter wordt hij niet dus What you see, is What you get!

Wie geeft deze kanjer een tweede kans en een forever home?

De adoptiebijdrage is 325€.
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Fasta, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 


Riley🐾: GERESERVEERD in NL


gereserveerd 🎉🎉


Maak kennis met Riley🐾

Riley is het enige ventje uit ons R nestje en is al bij een fostergezin in Nederland. Het is een prachtig mannetje met drie kleuren in zijn vacht: zwart, creme en wat wit.
Riley werd goed verzorgd door onze medewerkster in onze shelter in Monemvasia, waar hij opgroeide tussen andere pups en daarom lekker speels is.
We denken dat zijn schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden, al is dat altijd moeilijk in te schatten...

Wie wil Riley het plekje geven dat hij zo verdient? Hij zal u erg dankbaar zijn.

De adoptiebijdrage is 325€.De vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts zijn al gedaan.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Riley, of vul het formulier in op onze website.
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Nanda 🐾: beschikbaar


Moeder Nanda 🐾

Maak kennis met onze lieve moeder Nanda, een teefje van ongeveer 2 jaar oud.
Nanda is samen met haar 2 pupjes Claire en Lauri gevonden in de straten van een dorp in Griekenland.
Nanda had haar pupjes ergens op straat gekregen, waar ze blootgesteld waren aan vele gevaren. Gelukkig kwamen ze in het vizier van onze medewerkers in Griekenland, die ze snel veilig hebben gesteld.

 

Nanda is een lieve, goede moeder.
We schatten dat haar schofthoogte ongeveer rond de 50 cm is.

Wie geeft onze lieve Nanda haar forever home?

De kosten van de adoptie zijn 325€. Hiermee bekostigen wij de vlucht naar Nederland, de sterrilisatie,de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Nanda,of vul het formulier in op onze website: https:/www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 


moeder Jip🐾: beschikbaar


Maak kennis met moeder Jip 🐾

Deze lieve teef hebben we Jip genoemd. Ze is hoogzwanger gevonden, terwijl ze ronddoolde in de straten van een Grieks dorpje.
Ze werd overal weggejaagd en opgejut, terwijl ze alleen maar een rustig plekje zocht om haar dierbaarste bezit, haar pupjes, geboren te laten worden.
Gelukkig kwamen onze medewerkers dit te weten. Zij verspilden geen moment en hebben haar opgehaald en in huis genomen.
De pups zijn dan ook bij ons geboren en inmiddels allemaal al geadopteerd.

 

Moeder Jip is gesteriliseerd en ondanks haar nare ervaringen, is ze super lief en sociaal naar mensen, andere dieren en zeker naar puppies.

We schatten Jip tussen de 3 en 4 jaar en ze heeft een schofthoogte van ongeveer 45 cm.
Uit bloedonderzoek is gebleken dat Jip een heel laag niveau van Leishmania heeft, waarvoor ze nu pillen slikt. Bij adoptie krijgt Jip deze pillen van ons mee.

Wie wil onze lieve Jip een veilig thuis bieden? Zij zal u zo dankbaar zijn!

De adoptie bijdrage is 250€. Hiermee bekostigen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond JIP, of vul het formulier in op onze website https://www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 


Victor🐾:Beschikbaar


Ter adoptie: Victor🐾

Victor is een leuk mannetje met een mooie, bruine kleur en een schattig gerimpeld neusje.
Daar val je toch gelijk voor?
Victor is een van de 8 pups die ongeveer een maand geleden in de warmte en veiligheid van onze shelter zijn geboren, nadat hun moeder hoogzwanger en zwervend op straat was gevonden. En dat is natuurlijk geen plek om pups ter wereld te brengen!
Victor is vanaf zijn geboorte mensen gewend en uiteraard ook andere honden en katten. Victor lijkt wat meer timide dan zijn broers, maar hij is een ontzettend knuffelvriendje en zoekt je al snel op om aandacht te kunnen krijgen.
Rond eind februari zou deze mooierd klaar zijn om een eigen, forever home te vinden.
De verwachting is dat Victor uitgroeit tot een middelmaat van 50/55 cm.
Wie geeft deze heerlijke boy een kans?
Hij zal niet alleen dankbaar, maar ook een aanwinst voor u zijn!
De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee bekostigen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond VICTOR, of vul hieronder het formulier in op onze website
Wij zullen dan contact met u opnemen.
Azor🐾: beschikbaar


Maak kennis met Azor 🐾

Azor is een bruinkleurige reu.
Wij vermoeden dat het een labrador mix is van ongeveer 5/6 jaar oud, met een schofthoogte van ongeveer 50/55cm.
Deze lieverd is uitgehongerd en vastgebonden gevonden, alleen achtergelaten om... ja, waarom? Waarschijnlijk om te sterven, want helaas is dat in Griekenland ‘gewoon’ als je je hond zat bent.
Op de foto s kunt u zien hoe uitgehongerd Azor was voor wij hem vonden.

Toen onze medewerkster in Griekenland over het lot van Azor hoorde, heeft ze hem daar direct weggehaald en meegenomen naar de shelter.
Ondanks alle ellende die Azor meegemaakt heeft, is het een geweldig lieve, knuffelige en energieke hond.
We zoeken een adoptant die samen met Azor van het Nederlandse leven wil genieten.
Azor maak je blij met wandelen en een eigen huis, waar hij mag blijven.
Katten zijn volgens hem om mee te spelen, want die rennen zo leuk weg. Het is dus geen goed idee om hem bij een kat in huis te plaatsen.

Uit bloedonderzoek is gebleken, dat Azor een heel laag niveau van leishmania heeft, waarvoor hij nu nog pillen slikt.

Wie wil deze lieverd een veilig thuis bieden? Hij wordt onder uw leiding vast een hele fijne huisgenoot!

De adoptiebijdrage is € 250.
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond Azor, óf vul het formulier in op onze website . Wij zullen dan contact met u opnemen


Bodhi🐾: beschikbaar


Maak kennis met Bodhi🐾
Bodhi is een schattig,speels,klein zwart, wit met beetje bruin reutje van 2 maanden oud.
Zijn oogjes kijken onderzoekend de wereld in en zijn neusje zit vol sproetjes.
Deze kleine jongen is met zijn broertjes en zusje op straat gevonden, vlakbij het kleine dorpje Molai in Griekenland.
We zoeken iemand die de tijd wil nemen en Bodhi het leven in Nederland wil laten ontdekken.
Zijn schofthoogte is nog moeilijk in te schatten, maar hij zal waarschijnlijk een mooi middelmaatje van rond de 50 cm worden.
Wie wil onze kleine man een veilig thuis bieden?
De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Bodhi,of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Benji🐾: gereserveerd🎉🎉


gereserveerd 🎉🎉


Maak kennis met Benji🐾
Benji is een schattig, speels, klein zwart met wit reutje van 2 maanden oud.
Zijn oogjes kijken onderzoekend de wereld in en zijn neusje zit vol sproetjes.
Deze kleine jongen is met zijn broertjes en zusje op straat gevonden, vlakbij het kleine dorpje Molai in Griekenland.
We zoeken iemand die de tijd wil nemen en Benji het leven in Nederland wil laten ontdekken.
Zijn schofthoogte is nog moeilijk in te schatten, maar hij zal waarschijnlijk een mooi middelmaatje van rond de 50 cm worden.
Wie wil onze kleine man een veilig thuis bieden?
De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Benji, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Badu🐾: beschikbaar


Maak kennis met Badu🐾

Badu is een klein reutje van 2 maanden oud. Als we het over een bijzonder koppie hebben, dan gaat dat zeker over Badu!

Kijk eens naar dat schattige oortje met zwarte vlekjes.
Zijn oogjes kijken onderzoekend de wereld in en zijn neusje zit vol sproetjes.
Deze kleine jongen is met zijn broertjes en zusje op straat gevonden, vlakbij het kleine dorpje Molai in Griekenland.
We zoeken iemand die de tijd wil nemen en Badu het leven in Nederland wil laten ontdekken.
Zijn schofthoogte is nog moeilijk in te schatten, maar hij zal waarschijnlijk een mooi middelmaatje van rond de 50 cm worden.

Wie wil onze kleine man een veilig thuis bieden?

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Badu, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Brandi🐾: beschikbaar


Maak kennis met Brandi🐾
Brandi is een klein reutje van 2 maanden oud. Als we het over een schattig koppie hebben, dan mag Brandi zeker niet ontbreken! Zijn oogjes kijken onderzoekend de wereld in en zijn neusje zit vol sproetjes.
Deze kleine jongen is met zijn broertjes en zusje op straat gevonden, vlakbij het kleine dorpje Molai in Griekenland.
We zoeken iemand die de tijd wil nemen en Brandi het leven in Nederland wil laten ontdekken.
Zijn schofthoogte is nog moeilijk in te schatten, maar hij zal waarschijnlijk een mooi middelmaatje van rond de 50 cm worden.
Wie wil onze kleine man een veilig thuis bieden?
De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Brandi,of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Bindi🐾: GERESERVEERD 🎉🎉


GERESERVEERD 🎉🎉


Maak kennis met Bindi🐾
Dit is Bindi: een schattig teefje van ongeveer 2 maanden oud.
Ze lijkt net een speelgoedhondje met haar prachtige vacht.
Dit lieve, speelse teefje is met haar broertjes op straat gevonden, vlakbij het kleine dorpje Molai in Griekenland.
We zoeken iemand die de tijd wil nemen en Bindi het leven in Nederland wil laten ontdekken.
Haar schofthoogte zal ongeveer 50 cm worden, zodat ze een
mooi middelmaatje is.
Wie wil onze kleine dame een veilig thuis bieden?
De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Bindi, of vul het formulier in op onze website.
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Ziggy🐾: gereserveerd🎉🎉


gereserveerd🎉🎉


Maak kennis met Ziggy🐾
Ziggy is een lieve, vrolijke en mooi getekende pup (reu) van ongeveer 8 maanden oud.
Hij is gevonden toen hij aangevallen werd door andere zwerfhonden en in zijn pootje gebeten werd. Een fotograaf, die daar toevallig net was, heeft het arme dier met spoed naar de dierenarts gebracht en zo is Ziggy uiteindelijk bij ons in de opvang terechtgekomen.
De schofthoogte van Ziggy zal ongeveer 50-55 cm worden en daarmee is hij een mooi middelmaatje. Hij krijgt nog een bloedtest, waarvan de uitslag binnenkort volgt.
Ziggy zal worden gecastreerd voordat hij in februari naar Nederland komt.
Wie kan deze kanjer het leven geven waar hij zo naar verlangt?
De adoptiebijdrage is 325€.
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen, castratie, en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Ziggy, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Jaxx🐾: gereserveerd🎉🎉gereserveerd🎉🎉


Meet Jaxx🐾
Dit is onze lieve, kalme, tricolor setter Jaxx. Hij is ongeveer 4/5 jaar oud en heeft een schofthoogte van 55/60 centimeter.
Wat is hij toch prachtig met die verschillende kleuren en stippels in zijn vacht!
Hij moet wel even een finke gewassen worden.Dan is het een prachtige hond.
Jaxx is gevonden in een dorp in Griekenland, waar hij in zijn eentje rondliep. Bij gebrek aan plaats in onze shelter, hebben we hem naar mensen in Monemvasia gebracht die zwerfhonden voeden en in de gaten houden. Gelukkig hadden we weer snel een plekje en konden we deze lieve, kalme hond zelf opvangen, zodat hij van de gevaarlijke straat af kon.
Jaxx is gek op aandacht en komt graag bij je zitten. Zijn karakter is zeer zacht, rustig, goedaardig en welgemanierd. Setters zijn over het algemeen gek op gevogelte en duiken graag een watertje in. Jaxx heeft de grappige gewoonte om zijn tong uit zijn bek te dragen. De dierenarts heeft daar geen medische oorzaak voor gevonden, dus het is gewoon iets dat bij hem hoort.
Omdat hij nu echt een eigen mandje verdient waar hij in alle rust kan genieten van het Nederlandse leven, zijn we voor mooie Jaxx op zoek naar een eigen huisje bij iemand die hem al zijn liefde en aandacht kan schenken.
Het leven in een shelter kan en mag niet te lang zijn, dus bent u zijn veilige haven?
Jaxx komt begin februari gecastreerd naar Nederland.
De adoptie bijdrage is €325. Hiermee hebben wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen, en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts betaald.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Jaxx, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


NODDY🐾: beschikbaar


Maak kennis met NODDY🐾

Noddy is het enige ventje van dit guitige stel dat we aangetroffen hebben. Een grappig, dapper mannetje, die denkt dat hij al een hele stoere vent is!
Noddy is half november in Griekenland op straat gevonden, samen met zijn 5 zusjes. Althans, we denken dat ze allemaal familie zijn, aangezien ze er praktisch hetzelfde uitzien.
Noddy is zeker niet verlegen. Hij komt op je afgerend en laat merken dat hij aandacht heel leuk vindt.
We schatten zijn leeftijd op 4/5 maanden en we denken dat zijn schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden (middelmaatje).

Alle pups worden nu goed verzorgd door onze medewerkster in onze shelter in Monemvasia, waar ze ook blijven tot ze naar NL mogen komen.

Wie wil Noddy het plekje geven dat hij zo verdient? Hij zal u zo dankbaar zijn.

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
O.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Noddy
of vul het formulier  in op onze website.
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Nadia 🐾: GERESERVEERD 🎉🎉


GERESERVEERD 🎉🎉


Maak kennis met Nadia 🐾

Nadia is een prachtig zwart, klein teefje met een heel klein wit vlekje. Ze is een van de kleinsten van het nestje, maar zeker niet bang! Een kleine, dappere dame.
Nadia is half november in Griekenland op straat gevonden, samen met haar broertje en 4 zusjes. Althans: we denken dat ze allemaal familie zijn, aangezien ze er praktisch hetzelfde uitzien.
Nadia is erg sociaal, komt gelijk naar je toe en geeft aan dat ze wil spelen.
We schatten haar leeftijd op 4/5 maanden en we denken dat haar schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden (middelmaatje).

Alle pups worden nu goed verzorgd door onze medewerkster in onze shelter in Monemvasia, waar ze ook blijven tot ze naar NL mogen komen.

Wie wil Nadia een veilige, warme mand bieden? Zij zal u zo dankbaar zijn...

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com
O.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Nadia
of vul het formulier in op onze website.
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Nola 🐾: beschikbaar


Maak kennis met Nola 🐾

Nola is een prachtig zwart teefje met een mooie, krullerige vacht. Het kleine plukje wit op haar borst geeft dit leuke, zeer sociale meisje nét iets extra’s.
Nola is half november in Griekenland op straat gevonden, samen met haar broertje en 4 zusjes. Althans: we denken dat ze allemaal familie zijn, aangezien ze er praktisch hetzelfde uitzien.
De pups uit dit nestje zijn zeker niet bang aangelegd, ondanks dat ze zonder moeder op straat zijn gedumpt. Zo is kleine Nola apart op een leuke manier. Ze komt op je af met een kwispelend staartje dat overuren maakt! Wat een vrolijkheid!
We schatten haar leeftijd op 4/5 maanden en we denken dat haar schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden (middelmaatje).

Alle pups worden nu goed verzorgd door onze medewerkster in onze shelter in Monemvasia, waar ze ook blijven tot ze naar NL mogen komen.

Wie wil Nola een veilige, warme mand bieden? Zij zal u zo dankbaar zijn...

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Nola, of vul het formulier in op onze website. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Nitza 🐾: gereserveerd


gereserveerd🎉🎉


Maak kennis met Nitza 🐾

Nitza is een mooi, zwart, klein teefje met een paar witte haartjes. Ze is een van de kleinsten van het nestje, maar ze doet niet onder voor de rest.
Een guitig meisje dat vrolijk rent en speelt met de andere pups.
Nitza is half november in Griekenland op straat gevonden, samen met haar broertje en 4 zusjes. Althans: we denken dat ze allemaal familie zijn, aangezien ze er praktisch hetzelfde uitzien.
Nitza is sociaal en zachtaardig. Ze komt graag knuffelen bij je.
We schatten haar leeftijd op 4/5 maanden en we denken dat haar schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden (middelmaatje). Misschien zelfs nog iets kleiner aan haar pootjes te zien..

Alle pups worden nu goed verzorgd door onze medewerkster in onze shelter in Monemvasia, waar ze ook blijven tot ze naar NL mogen komen.

Wie wil Nitza een veilige, warme mand bieden? Zij zal u zo dankbaar zijn...

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Nitza, of vul het formulier in op onze website. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Shakespeare 🐾: gereserveerd🎉🎉


gereserveerd🎉🎉


Maak kennis met Shakespeare 🐾

Shakespeare is een lieve herdermix met een prachtige, zachte vacht.

Hij is gevonden door een meisje, dat hem aldoor zag lopen op de grens van een dorpje en niemandsland.
Het meisje trok zich zijn lot erg aan en heeft hem meegenomen, zodat hij verzorgd kon worden in onze shelter.
Shakespeare is ongeveer 4 jaar oud en is gecastreerd. Hij kan prima met andere honden en is altijd blij als hij mensen ziet.

Shakespeare heeft een laag level leishmaniasis en zal hiervoor nog een paar maanden pillen moeten slikken, die de adoptant van ons meekrijgt.

Shakespeare smacht naar een eigen baasje, waar hij nooit meer weg hoeft.

Wie wil Shakespeare een veilig thuis bieden? Hij zal u zo dankbaar zijn...

De adoptiebijdrage is €250.
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond SHAKESPEARE óf vul  het formulier in op onze website . Wij zullen dan contact met u opnemen.


Djia🐾: beschikbaar


Maak kennis met Djia🐾

Djia is een prachtige zwart/witte gecastreerde reu van ongeveer 2 jaar oud met een schofthoogte van 60 cm. Djia heeft de lichtste vorm van Leishmania en wordt hiervoor behandeld.
Djia is door de burgemeester van Monemvasia naar onze hondenopvang gebracht na meldingen van bezorgde burgers dat Djia op straat zwierf.
Wie wil deze lieve, enthousiaste hond een veilig thuis bieden? Djia is een sociale hond en kan zowel met andere honden als mensen goed opschieten. Hij wordt onder uw leiding een hele fijne huisgenoot!

De adoptiebijdrage is 250€.
Wij verzorgen de vlucht naar Nederland, castratie, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar
Onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond DJIA
Of vul  het formulier in op onze website 
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Vanity🐾: gereserveerd🎉


gereserveerd🎉🎉


Ter adoptie: Vanity🐾🐾
Vanity is een prachtig meisje met een zachte, wollige vacht.
Vanity is een van de 8 pups die ongeveer een maand geleden in de warmte en veiligheid van onze shelter zijn geboren, nadat hun moeder hoogzwanger en zwervend op straat was gevonden. En dat is natuurlijk geen plek om pups ter wereld te brengen!
Vanity is vanaf haar geboorte mensen gewend en uiteraard ook andere honden en katten. Ze is een schattig, beetje ondeugend meisje, dat zeker haar mannetje staat. Wat een leukerd!
Eind februari zou dit mooie meisje klaar zijn om een warm mandje te vinden.
De verwachting is dat Vanity za uitgroeien tot een mooi middelmaatje van 50/55cm groot.
Waar mag deze mooie dame komen wonen?
Ze zal niet alleen dankbaar, maar ook een aanwinst voor u zijn!
De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee bekostigen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond VANITY, of vul het formulier hieronder in op onze website
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Claire🐾: gereserveerd🎉🎉


 gereserveerd🎉🎉

Lovely Claire🐾

Maak kennis met onze mooie Clair, een teefje van ongeveer 2 maanden oud.
Claire is samen met haar zusje Laurie en moeder Nanda gevonden in de straten van een dorp in Griekenland.
Mama Nanda had haar pupjes ergens op straat gekregen, waar ze blootgesteld waren aan vele gevaren. Gelukkig kwamen ze in het vizier van onze medewerkers in Griekenland, die ze snel veilig hebben gesteld.

 

Claire is een lieve, prachtige wit met bruine pup die graag met haar zusje speelt.
We schatten dat haar schofthoogte ongeveer rond de 55 cm wordt, daar de moeder niet super groot is. Omdat de vader niet bekend is, blijft het natuurlijk altijd een schatting.

Wie geeft dit prachtige meisje haar forever home?

De kosten van de adoptie zijn 325€. Hiermee bekostigen wij de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Claire, of vul het formulier in op onze website: Wij zullen dan contact met u opnemen.Laurie 🐾:gereserveerd🎉


gereserveerd🎉


Lovely Laurie 🐾

Maak kennis met onze mooie Laurie, een teefje van ongeveer 2 maanden oud.
Laurie is samen met haar zusje Claire en moeder Nanda gevonden in de straten van een dorp in Griekenland.
Mama Nanda had haar pupjes ergens op straat gekregen, waar ze blootgesteld waren aan vele gevaren. Gelukkig kwamen ze in het vizier van onze medewerkers in Griekenland, die ze snel veilig hebben gesteld.

Laurie is een lieve, prachtige fluffy pup die graag met haar zusje speelt.
We schatten dat haar schofthoogte ongeveer rond de 55 cm wordt, daar de moeder niet super groot is. Omdat de vader niet bekend is, blijft het natuurlijk altijd een schatting.

Wie geeft dit prachtige meisje haar forever home?

De kosten van de adoptie zijn 325€. Hiermee bekostigen wij de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Laurie, of vul het formulier in op onze website: Wij zullen dan contact met u opnemen.


Maiko: gereserveerd


Maak kennis met Maiko🐾
Maiko is één van de 3 prachtige pupjes, die in een zak langs de kant van de weg zijn gevonden. Dat is voor ons toch niet te bevatten? Nog afhankelijk van hun moeder zijn ze weggerukt en weggegooid... zomaar!
Gelukkig is onze medewerkster Suzan direct in actie gekomen toen ze dat hoorde en is samen met haar echtgenoot de pups gaan zoeken. Ze heeft ze meegenomen naar huis en de pups daar dag en nacht met de fles groot gebracht, tot ze zelf konden eten.
Maiko heeft een lekker zacht, blond vachtje en super schattige, witte teentjes.
Daar word je toch spontaan verliefd op?
We denken dat zijn schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden.
De pups zijn mensen en andere dieren gewend.
Maiko is nog jong,maar reserveren kan en mag altijd.
Maiko zal half Februari in NL aankomen.
Wie wil Maiko een veilig thuis bieden? Hij zal u zo dankbaar zijn...
De adoptiebijdrage is 325€. Wij regelen de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Maiko, of vul het formulier hieronder in op onze website
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Vrodo: gereserveerd🎉


gereserveerd🎉


Ter adoptie: Vrodo🐾🐾
Vrodo is het donkerste ventje uit het nestje en heeft een prachtige tekening. Een koppie om gelijk verliefd op te worden.
Vrodo is een van de 8 pups die ongeveer een maand geleden in de warmte en veiligheid van onze shelter zijn geboren, nadat hun moeder hoogzwanger en zwervend op straat is gevonden. En dat is natuurlijk geen plek om pups ter wereld te brengen!
Vrodo is vanaf zijn geboorte mensen gewend en uiteraard ook andere honden en katten. Hij is een sociaal, aanhankelijk mannetje dat je niet kan weerstaan.
Eind februari zou deze mooierd klaar zijn om een eigen, forever home te vinden.
De verwachting is dat Vrodo uitgroeit tot een mooi middelmaatje van 50/55cm.
Wie geeft deze vriendelijke vriend het gouden mandje wat hij zo verdient?
Hij zal niet alleen dankbaar, maar ook een aanwinst voor u zijn!
De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee bekostigen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond VRODO, of vul het formulier hieronder in.
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Vienna: gereserveerd🎉🎉


Ter adoptie: Vienna🐾🐾 gereserveerd🎉🎉

Vienna is een mooi teefje met een lieve uitstraling.
Ze is een van de 8 pups die ongeveer een maand geleden in de warmte en veiligheid van onze shelter zijn geboren, nadat hun moeder hoogzwanger en zwervend op straat was gevonden. En dat is natuurlijk geen plek om pups ter wereld te brengen!
Vienna is vanaf haar geboorte mensen gewend en uiteraard ook andere honden en katten. Ze is een rustig meisje dat alles een beetje aankijkt, maar wel graag knuffels krijgt.
Eind februari zou dit mooie meisje klaar zijn om een eigen plekje te vinden.
De verwachting is dat Vienna zal uitgroeien tot een mooi middelmaatje van 50/55 cm groot.
Waar mag het toekomstige mandje van deze lieverd staan?
Ze zal niet alleen dankbaar, maar ook een aanwinst voor u zijn!

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee bekostigen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond VIENNA, of vul hieronder het formulier in op onze website
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Veerle: gereserveerd🎉🎉


Ter adoptie: Veerle🐾🐾
Veerle is het mooiste meisje van de klas! Het is een zachtaardig teefje dat je nu al weet in te pakken.
Veerle is een van de 8 pups die ongeveer een maand geleden in de warmte en veiligheid van onze shelter zijn geboren, nadat hun moeder hoogzwanger en zwervend op straat was gevonden. En dat is natuurlijk geen plek om pups ter wereld te brengen!
Veerle is vanaf haar geboorte mensen gewend en uiteraard ook andere honden en katten.
Zover we nu kunnen zien, is Veerle een heerlijk meisje wiens staartje overuren maakt.
Eind februari zal deze mooie dame klaar zijn om een eigen plekje te vinden.
De verwachting is dat Veerle zal uitgroeien tot een handzaam middelmaatje van 50/55cm groot.
Bij wie mag deze mooie meid komen wonen?
Ze zal niet alleen dankbaar, maar ook een aanwinst voor u zijn!
De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee bekostigen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond VEERLE, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.


Vaja: gereserveerd🎉


Gereserveerd

 

Ter adoptie: Vaya🐾🐾

Vaya is een prachtig teefje met een prachtige vacht. Ze veroverd gelijk je hart als ze je aankijkt.
Vaya is een van de 8 pups die ongeveer een maand geleden in de warmte en veiligheid van onze shelter zijn geboren, nadat hun moeder hoogzwanger en zwervend op straat was gevonden. En dat is natuurlijk geen plek om pups ter wereld te brengen!
Vienna is vanaf haar geboorte mensen gewend en uiteraard ook andere honden en katten.
Vaya is een lekker aanwezig hondje. Ze laat van zich horen, maar op een leuke manier! Ze wilt graag aandacht laat dat merken. Kleine dondersteen, nu al.
Eind februari zou dit schattige meisje klaar zijn om een eigen plekje te vinden.
De verwachting is dat Vaya zal uitgroeien tot een mooi middelmaatje van 50/55cm groot.
Bij wie staat er voor Vaya een mandje klaar?
Ze zal niet alleen dankbaar, maar ook een aanwinst voor u zijn!

 

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee bekostigen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond VAYA, of vul het formulier in hieronder op de website.
. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 


Vince: gereserveerd🎉


gereserveerd🎉

Ter adoptie: Vince🐾🐾
Vince is een heerlijk, fluffy ventje met een prachtige, volle vacht.
Vince is een van de 8 pups die ongeveer een maand geleden in de warmte en veiligheid van onze shelter zijn geboren, nadat hun moeder hoogzwanger en zwervend op straat is gevonden. En dat is natuurlijk geen plek om pups ter wereld te brengen!
Vince is vanaf zijn geboorte mensen gewend en uiteraard ook andere honden en katten. Hij is een lief, sociaal ventje, maar een klein beetje haantje de voorste. Deze stoere Vince zorgt er in ieder geval voor dat hij niks te kort komt!
In februari zou deze mooierd klaar zijn om een eigen, forever home te vinden.
De verwachting is dat Vince uitgroeit tot een mooi middelmaatje van 50/55cm.
Wie valt er voor deze heerlijke knuffelbeer?
Hij zal niet alleen dankbaar, maar ook een aanwinst voor u zijn!
De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee bekostigen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond VINCE, of vul het formulier hieronder in op onze website
Wij zullen dan contact met u opnemen.


Tony: gereserveerd🎉


gereserveerd


Maak kennis met dit kleine mannetje Tony
Tony is uit huis gezet door zijn eigenaren. Het jonge en speelse is eraf, dus hup de straat op.... En hoewel wij ons er niets bij voor kunnen stellen, gebeurt dit helaas dagelijks in Griekenland.
Niemand keek naar Tony om. Helemaal alleen liep hij door de straten, op zoek naar wat eten en genegenheid.
Onze contactpersoon heeft hem gevonden en meegenomen naar haar huis om hem liefde en een warm, droog plekje te bieden.
In het begin was hij nog wat argwanend, maar toen hij doorhad dat hij veilig was en liefde kreeg, was dat snel over.
Tony moet nog even wennen aan het wandelen buiten, maar dat zal geleidelijk aan steeds beter gaan.
Hij wordt geschat op 2,5 jaar, is ongeveer 35 cm hoog en komt gecastreerd naar NL.
De bloedtest krijgt Tony nog,de uitslag volgt zo spoedig mogelijk.
We zoeken voor Tony een echt gouden mandje waar hij het leven mag gaan ontdekken en eindelijk de liefde kan krijgen die hij zo verdient!
Wie geeft deze schat een kans?
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond TONY
óf vul het formulier in hieronder op de website.

Wij zullen dan contact met u opnemen.

 

 


Sumo: Gereserveerd🎉


gereserveerd🎉🎉


Ter adoptie: Sumo🐾🐾

Sumo is een fluffy reutje met een koppie waar je gelijk voor smelt. Hij is ergens tussen de 10 en 12 weken oud en een leuk ventje! Mooie tekening en hij komt graag knuffels halen.
Dit kleine mannetje is, samen met zijn broers en zusje, gevonden in een achtergelaten doos bij het kasteel in het Griekse Monemvasia.
Onze medewerkster is ‘s avonds in het donker, door de stromende regen, de doos met pups gaan halen (zie foto’s).

We verwachten dat Sumo een schofthoogte krijgt van ongeveer 45 cm.
Wie wil dit prachtige knuffelbeertje een veilig thuis bieden? Hij zal niet alleen dankbaar, maar ook een aanwinst voor u zijn! Een vriendje voor het leven.

De adoptie bijdrage is 325€. Hiermee bekostigen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond SUMO, of vul het formulier in hieronder op de website.
 Wij zullen dan contact met u opnemen.


Tery: gereserveerd🎉


Maak kennis met Tery 🐾

Tery is een super lief reutje van bijna 2 jaar en ongeveer 45 cm hoog. Eigenlijk kunnen we hem maar het best omschrijven als een blij ei.
Hij woont binnen, is gek op kinderen en kan gemakkelijk met katten. Kortom, hij is een heerlijk maatje!

Tery heeft een raar loopje, omdat hij aangereden is door een auto. Gelukkig heeft hij er verder niets aan overgehouden en heeft hij geen pijn.
Hij heeft wel een laag level van leishmania en moet daar nog minimaal 6 maanden pillen voor slikken , die de adoptant van ons meekrijgt.
Tery zou in januari al naar Nederland kunnen komen.

Wie wil Tery de kans geven die hij zo enorm verdient?

De adoptiekosten zijn € 250,=. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond Tery, óf vul het formulier hieronder in op onze website . Wij zullen dan contact met u opnemen.


Matcho: gereserveerd🎉


Gereserveerd


Maak kennis met Matcho🐾

Matcho is één van de 3 prachtige pupjes, die in een zak langs de kant van de weg zijn gevonden. Dat is voor ons toch niet te bevatten? Nog afhankelijk van hun moeder zijn ze weggerukt en weggegooid... zomaar!
Gelukkig is onze medewerkster Suzan direct in actie gekomen toen ze dat hoorde en is samen met haar echtgenoot de pups gaan zoeken. Ze heeft ze meegenomen naar huis en de pups daar dag en nacht met de fles groot gebracht, tot ze zelf konden eten.

Matcho heeft een lekker zacht, bruin met wit vachtje en een super schattig snoetje door dat witte streepje op zijn voorhoofd.
Daar word je toch spontaan verliefd op?
We denken dat zijn schofthoogte ongeveer 50 cm zal worden.
De pups zijn mensen en andere dieren gewend.
Matcho is nog jong,maar reserveren kan en mag altijd.

Wie wil Matcho een veilig thuis bieden? Hij zal u zo dankbaar zijn...

De adoptiebijdrage is 325€. Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Matcho, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.