GRIEKSE ZWERFHONDEN » ADOPTIE HONDEN

Welkom bij de adoptie honden uit Monemvasia! We leggen u graag even kort uit wat de statussen betekenen op onze website.

 

Beschikbaar = er heeft zich nog geen potentiële adoptant gemeld voor de desbetreffende hond. 

Gereserveerd = een potentiële adoptant heeft laten weten belangstelling te hebben, we zullen dan de adoptie procedure starten. 

Geadopteerd = de hond is geadopteerd door zijn nieuwe baasje. De hond is dus niet meer beschikbaar voor adoptie.

On hold = even stop op reserveren

Kleur van titel/naam = geslacht

 

Reageert u liever niet specifiek op een hond maar heeft u een idee waar  u naar op zoek bent? Laat het ons dan weten! Dan kunnen wij samen met u kijken of er een hond beschikbaar is die bij u en uw situatie past. Door onze kennis en ervaring blijkt vaak dat we tot een betere match kunnen komen als wij precies weten wat u zoekt. Een goede match is immers in uw belang maar ook in het belang van de hondjes.

Schroom niet om contact op te nemen als u verder nog vragen heeft.


Senna: beschikbaar


We hebben weer een schattige pup die op zoek is naar een forever home. Senna is een prachtig meisje met een beetje een trieste start: ze hebben haar op straat gestoken met een mes terwijl ze echt nog een klein puppenkind was. Ze is naar de dierenarts gebracht, maar helaas heeft hij één van haar achterpootjes niet meer kunnen redden. Het pootje is inmiddels geamputeerd.
Senna zit nu bij een gastgezin in Griekenland en kan heel goed uit de weg met haar drie pootjes.
Senna is nu rond de 3 maanden oud en ze zou graag een zo normaal mogelijk leven willen leiden. Ze wil vooral leven!
We verwachten dat ze uit zal groeien tot een mooi middelmaatje met een schofthoogte van 50-55cm.
Senna is, ondanks haar nare ervaring, een ontzettend blije en sociale pup, die graag komt knuffelen en puppenstreken uithaalt.

Bij wie mag deze mooierd komen wonen en de wereld ontdekken?
Ze zal je zo dankbaar zijn!

De adoptiebijdrage is €250
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Senna, of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl.
Wij zullen dan contact met u opnemen d.m.v. een mailtje of een telefoontje.


Dion: beschikbaar


Dion is een prachtige hond. Hij is licht van kleur en ontzettend gek op mensen en andere honden. Hij is als pup op straat gevonden en hij heeft een tijd bij een vrijwilliger in Griekenland in de tuin geleefd. Helaas stond hij daar aan een ketting vast. Dit was in het begin natuurlijk even goed, want dan kon er in ieder geval niets met hem gebeuren. Hij was daar veilig en kreeg liefde en eten. Maar voor altijd aan een ketting is geen leven voor een hond.
Dion is naar het asiel gebracht om daar met andere honden te zijn. Hij geniet hier enorm van: hij heeft zelfs een lach op zijn gezicht. Dion is ook super gek op mensen. Iedereen die langs komt wordt kwispelend en hartelijk begroet omdat hij zo blij is!
Hij heeft een laag Leishmania level, waar hij medicijnen voor krijgt. Deze medicijnen kunnen we ook voorzien vanuit de organisatie.
Hij is nu 1,5 jaar oud en ongeveer 45 centimeter hoog.

De adoptiebijdrage is €275.
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Dion of vul het formulier in op onze website
www.zwerfhondjesmonemvasia.nl.
Wij zullen dan contact met u opnemen dmv mailtje om een bel afspraak te maken.


Beschikbaar: Lord


Lord is een ontzettend lief, speels, grappig en sociaal ventje van 2,5 maanden oud.
Hij heeft de bijnaam Pork gekregen in Griekenland, omdat hij net als varkentjes graag in het zand rolt en speelt.
(Pork is een varkentje op de Griekse televisie)
Lord wil graag met de kat des huizes spelen en daagt deze ook uit, maar de kat wil daar niets van weten.

Lord is in de bergen gevonden, terwijl hij naast zijn overleden broertje de wacht hield. De hondjes waren aan hun lot overgelaten. Helaas waren we voor het broertje te laat 😥.

Hoe groot deze lieve Lord uiteindelijk zal gaan worden is een schatting, omdat we niet weten hoe groot de ouders zijn.
Afgaande op ervaring en inschatting, denken we dat hij een schofthoogte van 50-55cm zal krijgen.

Wie geeft deze mooie vent het leven dat hij verdient? Hij zal je zo ontzettend dankbaar zijn!

De adoptiebijdrage is €350.
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een gezondheidscheck door de dierenarts in Griekenland.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond Lord (Pork).
Wij zullen dan contact met u opnemen.
Voor meer informatie over ons, kijk op https://www.zwerfhondjesmonemvasia.nl/

 


Elita🐾: beschikbaar


Maak kennis met onze ontzettend lieve, zachtaardige Elita.
Deze lieverd zit al meer dan een jaar in het asiel bij Suzan, maar is nu klaar om eindelijk op zoek te gaan naar dat ene plekje waar ze nog lang en gelukkig kan leven.
Elita is ondervoed en ziek gevonden en heeft veel liefde en verzorging gehad van Suzan. Ze heeft onlangs nog bloedtesten gehad en naast een laag level Leishmania, is ze helemaal gezond en blij!
Voor de Leishmania slikt Elita nog zeker een half jaar tabletjes die ze van ons mee krijgt bij adoptie.
Door de Leishmania is 1 oog iets aangetast, waardoor hier een waas overheen zit, maar ze ziet hier nog prima mee! Het lijkt hierdoor alsof ze 2 verschillende kleuren ogen heeft, wat haar nog bijzonderder maakt.
Dit lieve vrouwtje kan met alles en iedereen, in het asiel werden nieuwe honden en pups vaak bij Elita geplaatst, vanwege haar zachtaardige karakter.
Ze heeft een mooie schofthoogte van 35-40 cm, dus prima middelmaatje.
Elita is nu ongeveer 3,5 jaar oud en heeft nog een heel leven voor zich. Hopelijk niet in het asiel, want ze verdient echt een eigen mandje!
Deze schat met haar gouden hartje lijkt wel de hele dag met een glimlach op haar mooie koppie rond te lopen! Wie geeft deze lieve knuffel een kans? Ze zal u zeker niet teleurstellen!

De adoptiebijdrage is €275
Elita heeft een registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming en de vereiste inentingen.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond ELITA óf vul het formulier in op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen door middel van een mailtje voor een bel afspraak.(hou u mail/spam box in de gaten)
Wie geeft deze kanjer haar huisje waar zij zo naar verlangt?

 


Jip: beschikbaar


Maak kennis met moeder Jip 🐾

Deze lieve teef hebben we Jip genoemd. Ze is hoogzwanger gevonden, terwijl ze ronddoolde in de straten van een Grieks dorpje.
Ze werd overal weggejaagd en opgejut, terwijl ze alleen maar een rustig plekje zocht om haar dierbaarste bezit, haar pupjes, geboren te laten worden.
Gelukkig kwamen onze medewerkers dit te weten. Zij verspilden geen moment en hebben haar opgehaald en in huis genomen.
De pups zijn dan ook bij ons geboren en inmiddels allemaal al geadopteerd.

 

Moeder Jip is gesteriliseerd en ondanks haar nare ervaringen, is ze super lief en sociaal naar mensen, andere dieren en zeker naar puppies.

We schatten Jip tussen de 3 en 4 jaar en ze heeft een schofthoogte van ongeveer 45 cm.
Uit bloedonderzoek is gebleken dat Jip een heel laag niveau van Leishmania heeft, waarvoor ze nu pillen slikt. Bij adoptie krijgt Jip deze pillen van ons mee.

Wie wil onze lieve Jip een veilig thuis bieden? Zij zal u zo dankbaar zijn!

De adoptie bijdrage is 275€. Hiermee bekostigen wij de kosten van de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de hond JIP, of vul het formulier in op onze website https://www.zwerfhondjesmonemvasia.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen door middel van een mailtje voor een bel afspraak.(hou u mail/spam box in de gaten)
Wie geeft deze kanjer haar huisje waar zij zo naar verlangt?


Azor: beschikbaar


Maak kennis met Azor 🐾

Azor is een bruinkleurige reu.
Wij vermoeden dat het een labrador mix is van ongeveer 5/6 jaar oud, met een schofthoogte van ongeveer 50/55cm.
Deze lieverd is uitgehongerd en vastgebonden gevonden, alleen achtergelaten om... ja, waarom? Waarschijnlijk om te sterven, want helaas is dat in Griekenland ‘gewoon’ als je je hond zat bent.
Op de foto s kunt u zien hoe uitgehongerd Azor was voor wij hem vonden.

Toen onze medewerkster in Griekenland over het lot van Azor hoorde, heeft ze hem daar direct weggehaald en meegenomen naar de shelter.
Ondanks alle ellende die Azor meegemaakt heeft, is het een geweldig lieve, knuffelige en energieke hond.
We zoeken een adoptant die samen met Azor van het Nederlandse leven wil genieten.
Azor maak je blij met wandelen en een eigen huis, waar hij mag blijven.
Katten zijn volgens hem om mee te spelen, want die rennen zo leuk weg. Het is dus geen goed idee om hem bij een kat in huis te plaatsen.

Uit bloedonderzoek is gebleken, dat Azor een heel laag niveau van leishmania heeft, waarvoor hij nu nog pillen slikt.

Wie wil deze lieverd een veilig thuis bieden? Hij wordt onder uw leiding vast een hele fijne huisgenoot!

 

De adoptiebijdrage is € 275 
Wij zorgen voor de vlucht naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een uitgebreide gezondheidscheck door de dierenarts.
Interesse? Stuur een mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en de naam van de hond Azor, óf vul het formulier in op onze website .Wij zullen dan contact met u opnemen door middel van een mailtje voor een bel afspraak.(hou u mail/spam box in de gaten)
Wie geeft deze kanjer zijn huisje waar hij zo naar verlangt?