GRIEKSE ZWERFHONDEN » ADOPTIE HONDEN » TOPPERS VAN DE MAAND

Topper van de maand: Gijs (purmerend)Maak kennis met Gijs NL,Purmerend

Onze Gijs zoekt een ander baasje,daar waar hij nu zit is hij niet op zijn plaats in een huis met 7 katten ,een hond die de komst van Gijs niet kan accepteren.
Gijs heeft wat meer ruimte/beweging nodig(bv lekker veel wandelen,grote tuin,andere hond waar hij zich mee kan vermaken)

Gijs is een grappig kereltje. Hij lijkt op een mix met een golden retriever en zal waarschijnlijk ook zo groot worden, dus 55-60 cm.
Gijs is helemaal alleen op straat gevonden, door onze Griekse medewerkster Suzan in huis opgevangen en naar Nederland gekomen.
Hier aangekomen bleek het een enorm slimme, speelse, leergierige en energieke knuffelaar te zijn.

Hij is heel sociaal naar andere honden en speelt daar het liefst de hele dag mee. Een andere hond als maatje en een grote, omheinde tuin zou hij geweldig vinden.
Er zijn wel wat puntjes waar aan gewerkt kan worden. Zo heeft Gijs een lief een meegaand karakter, maar kan hij zijn ‘prooi’ (bijvoorbeeld een speeltje) of zijn voer bewaken. Alleen zijn vindt hij niet geweldig: dat zal hij moeten leren. Om tot rust te komen én je sloffen met rust te laten als je weg bent, heeft hij zijn bench nodig.
Gelukkig is Gijs gek op eten én slim: de ideale combinatie om iets onder de knie te krijgen.
Al met al zoeken we voor Gijs een prikkelarme omgeving, met mensen die hem tijd en ruimte geven om te leren wat hij nodig heeft. Hij is, met zijn energie en karakter, een ideale werkhond!