Pip is fantastisch!

Gepubliceerd op 7 november 2018 om 22:16

Vrijdag 2 maart is het dan zover….na lang wachten mogen we naar Schiphol om onze nieuwe aanwinst op te halen uit het warme Griekenland. Op dat moment heeft ze de naam Odette maar wij hebben dit veranderd in Pip.
Na een lange reis voor pip is ze bij ons… Samen met onze andere hond Senna die 2 jaar oud is.
Pip valt gelijk met haar neus in de boter…. Het sneeuwt.
De eerste nachten waren wennen voor iedereen maar al heel snel voelde ze zich fijn bij ons.
Buiten geniet ze volop van alle nieuwe dingen….een trein of bus die langs komt. Andere honden vind ze geweldig en uiteraard iedereen is weg van haar.
Helaas merken we gauw op dat een autorit voor haar niet fijn is. Ze is wagenziek….na vele keren rijden en uiteindelijk de auto weer schoonmaken is ze sinds de laatste 2 keren hopelijk er overheen gegroeid. Ze kwijlt en spuugt niet meer. Dus gelukkig kan ze nu makkelijker mee in de auto.
In oktober heeft ze haar eerste prikken gehad… Ze vind het allemaal geen probleem, ze gaat liggen op de grond en de onderzoekjes vind ze prima….
Deze maand wordt ze alweer 1 en ze is uit ons gezin niet meer weg te denken.
Na lange periode hebben we haar voor het eerst buiten in een groot park losgelaten. Het buiten zijn vind ze allemaal nog best spannend dus durfde er dat nog niet aan. Maar het loslaten vond ze super. Lekker rennen en spelen.
Ik januari is ze aan de beurt voor de sterilisatie….dus dan even lekker extra vertroetelen.

Een dikke poot van
PIP

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.