Ons gezin is compleet met Saar!

Gepubliceerd op 17 december 2018 om 13:06

Oooh wat wilden we graag een hond. Na veel wikken en wegen, kwamen we Saar (zina) tegen op de site. Ze had ons hart al een beetje gestolen😉
Al snel kwamen we in contact met Pauline. Wat was onze eerste indruk van de stichting goed! Na veel informatie en goed nagedacht te hebben, zijn we overstag gegaan. Maar dan oooooh wat spannend zeg!

 

De dagen gingen we aftellen en toen was het zover: we gingen naar Schiphol. Ook daar werden we super goed opgevangen door Natalie en Carolien. Na heel wat zenuwen kwam onze meid aan, wat was ze mooi!


In de auto kwam ze lekker bij Paulien op schoot liggen ( voor zover dat kon, qua grootte). We kwamen thuis en ja, we hebben laminaat oh jee, daar lag onze Bambi. Gelukkig kwam ze goed naar haar mand en heeft ze super goed geslapen.

 

Saar is een super lieve hond, ze leert heel snel. Alles is zo spannend; van rollende blaadjes tot vrachtwagens, maar gelukkig krijgt ze vertrouwen in ons en went alles snel. Af en toe verraad haar gezicht dat ze op boevenpad gaat, maar is erg makkelijk te corrigeren. Het is een echte knuffelaar, na een grote wasbeurt herkenden we haar bijna niet meer terug, WAUW wat is ze mooi! Ons gezinnetje is compleet geworden😊


Bedankt lieve mensen van de stichting. Jullie liefde voor deze honden is zo groot en dat stralen jullie uit. We hebben het contact, zowel voor als na de procedure, heel erg fijn gevonden!


Lieve groeten van Ronald, Paulien & Lianne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.