Quint: een echte boerderijhond!

Gepubliceerd op 3 januari 2019 om 21:54

Goedemorgen Pauline gelukkig nieuwjaar! Met Quint gaat het ontzettend goed, wij mogen hem inmiddels 4 maanden ons gezinslid noemen. Waar hij in het begin soms nog een beetje moeite had met erfafscheiding ..want ja achter de fietsers , wandelaars en zelfs tractors aan was een ontzettend leuk spel! Alles voor de aai over de bol van de mens, nu luister ik heel goed met behulp van een koekje. Haha Quint vind alles leuk buiten, bij de paarden kijken en op het bollenveld spelen met de andere hond. Hij is dol op alle mensen en dieren. En gelukkig krijgt hij nog een mensje om mee te spelen want we zijn 4 maanden zwanger Haha we zijn heel blij met Quint een echte boerderij hond!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Cameron Yvonne Galloway
2 maanden geleden

Hallo allemaal, Mijn hart gaat omhoog om dit middel te gebruiken om onschuldige mensen te redden die in de verkeerde handen zouden zijn gevallen bij het zoeken naar een lening online. Met alle nederigheid wil ik persoonlijk alle aanvragers van online leningen waarschuwen om heel voorzichtig te zijn bij het verkrijgen van een lening, want het is geen nieuwigheid voor oplichters om overal op internet te verspreiden die beweren leningen aan te bieden. Ik was eerder een slachtoffer en ik hoop plechtig dat ik een winnaar zal zijn als je mijn advies wilt aannemen. Een paar maanden geleden was ik financieel erg gespannen, en door mijn wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online kredietverstrekkers. Alle hoop was bijna verloren totdat een collega 'Mike Harris Private Loan Company' voorstelde als een betrouwbare en betrouwbare online geldschieter voor mij, aangezien ik op het punt stond zelfmoord te plegen met een verlies van ongeveer 8000 euro; als God het wil, vroeg ik een lening van 'Mike Harris Private Loan Company' op aanbeveling van Cynthia (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail. com) en WOW in minder dan 72 kantooruren Ik heb een kredietwaarschuwing ontvangen waarin wordt bevestigd dat mijn rekening is bijgeschreven met het leningfonds van 20.000,00 euro die ik oorspronkelijk had aangevraagd. Als God mij, na veel te hebben verloren, het licht heeft laten zien met de hulp van 'Mike Harris Private Loan Company, dan kunt u zeker ook een lening krijgen van deze erkende kredietinstelling. ALLEMAAL, als u, uw familielid of een gesloten persoon dringend een lening nodig heeft, CONTACTEER of help u communiceren met de particuliere kredietverstrekker Mike Harris per e-mail op (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail. com)

loan financial
17 dagen geleden

Fast online loans under the most favorable conditions! 2% interest. Contact us via (Whats App) number:+917310847059 contact email id : sumitihomelend@gmail.com

Mr. Sumiti.