Flip: onze liefste "limited edition"

Gepubliceerd op 14 februari 2019 om 00:53

Dit is Flip en hij is onze allerliefste limited edition!! We kregen voorgesteld met de eerlijke tekst erbij dat hij een aanrijding had gehad met 2 maanden, maar dat je er niks van merkt. We zagen een filmpje van een vrolijke hond in de sneeuw en er was niks aan de hand. Hij was zo blij dat we zijn gaan kijken en je raadt het al....Flip woont bij ons! Uiteraard, want je merkt niks aan Flip. Hij rent misschien nog wel harder dan de andere honden, springt in het rond en doet precies wat hij wil ( letterlijk ;-)).

Door de eerlijke uitleg hebben we Flip nog meer omarmt. Hij is zeker niet zielig, we mogen gerust aan zijn pootje komen en hij trekt af en toe het pootje in als hij staat. Dan zeggen we gewoon dat zijn moeder door een Jack Russel is gedekt 😂

Deze lieve honden zijn overlevers! Ook de dierenarts was blij verrast. Flip is inmiddels goed gewend en dankzij het fantastische gastgezin een hele fijne aanwinst voor ons gezin!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lotte Heideman
4 jaar geleden

Hi,

Wij lazen je verhaal over Flip.
Op dit moment hebben wij een foster uit curacao, Moonchi genaamd. Hij is ook aangereden en bij is nooit geopereerd. Daardoor loopt hij soms met zijn rechter achter pootje opgetrokken en als hij staat hangt zijn pootje wat boven de grond. Hij rent soms makkelijkelijk op 3 poten.

Krijgt die van jullie nu nog medicijnen? Metacam of iets dergelijks?
Of doen jullie nog iets speciaals om zijn andere spieren te trainen?

Ik hoor het graag.

Groetjes,
Lotte