Moca is gek op "bankzaken"....

Gepubliceerd op 8 maart 2019 om 00:17

Hallo allemaal,

Onze vorige adoptiehond (uit Spanje), hebben wij vorig jaar november helaas onverwachts in moeten laten slapen. Ze was ruim 11 jaar bij ons geweest. Een fantastisch lieve hond.

We hebben even geen hond gehad, maar daar konden wij toch niet aan wennen. Het geeft veel gezelligheid in huis, en je gaat veel wandelen, ook al waait en regent het.

Ik heb op de site van de Nederlandse asiels gekeken. Dat ging hem niet worden. Ook weer gekeken voor een hondje uit Spanje.

Maar inmiddels waren wij getipt voor de site “Zwerfhondjes Monemvasia”. Het was liefde op het eerste gezicht met hondje Moca. De goedheid straalde van de foto’s af. Na een prettig gesprek met Pauline, zou ze Moca voor ons gaan reserveren. Ze heeft er ook voor gezorgd, dat er recente foto’s en filmpjes kwamen. Die ontvingen we van Selly (via Pauline) bij wie Moca ook nog even in de opvang is geweest. Selly genoot van Moca, en omgekeerd. Wij vonden het toch wel heel wat voor Moca, dat ze ook daar weer weg zou gaan. Niet wetende waar ze terecht zou komen.

Vorige week woensdag (27.02.2019), hebben wij haar op Schiphol op kunnen halen. Oh, wat is ook zij een fantastisch lieve hond. Ze houdt van bankzaken. Haha. Dat waren wij niet gewend. Maar zij heeft nu een eigen kussen in het midden van de bank, mooi tussen ons in. Dat gaat prima. Ze wil ontzettend graag bij je zijn, en kroelen. Nu ligt ze lekker in haar mandje in de openstaande bench. Ze wandelt heerlijk voor ons uit, maar staat nog regelmatig stil, om de nieuwe geluiden in zich op te nemen. Dat was al gezegd, maar dat is echt zo. Ze is vanaf de eerste dag zindelijk. Ze is ook wel al 9 maanden, maar dan nog. Voordat Moca bij ons was, dachten we, zullen we twee honden in huis opnemen. Zodoende is Gismo nu ook voor ons gereserveerd. Ik heb begrepen, dat hij 15 maart naar Nederland vliegt. Moca is gek op andere hondjes, dus wij denken en hopen, dat dit gaat slagen!

Met dank aan alle lieve vrijwillig(st)ers!!

Een lieve groet van Wilgard en Caroline, en een knuffel van Moca


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.