Molly is een suprise-ei!

Gepubliceerd op 1 april 2019 om 01:00

Dag allemaal, even een wuif vanaf hier we genieten van de eerste zonnestralen. 

Het begon met het wonderlijk spannende moment op Schiphol op 13 maart 2019, waar ons kleine gezin verrijkt werd met wollige pup Molly Gloria. Dat zullen we nooit meer vergeten!!!!

Vandaag ging Molly voor t eerst mee op bezoek (bij familie op kwartiertje rijden). Alles ging goed, ze at meteen de vogelbak met zonnebloempitjes leeg en zegende de tuin met een verse hoop. We zijn dol op Molly en ze is een actieve vrolijke blije pup die houdt van wandelen en rennen. En op schoot knuffelen vindt ze ook zalig. Slapen en zindelijk gaat al vrij goed!

Toch zijn er ook situaties waardoor ze getriggerd kan raken, joggers, fietsers, veel kinderen op haar af of broodnijd met poes of speeltjesnijd met bijten. Soms is t gewoon schrik. Soms een kwestie van begrenzing. We hebben puppy cursus aan huis. Verder veel rust en liefde is all you can do!

Ook heb ik een nest-app opgericht, erg leuk, en hopelijk komt t tot een wederzien medio half jaar. Dit weekend doen we een ontmoeting met t dichtstbijzijnde zusje Kouki (Glenny).

Iedereen die we tegen komen op straat vindt Molly ook een dotje en vraagt waar ze vandaan komt. Dan vertellen we trots dat ze gered is door een NL resquer Susan in Monemvasia. Er verschijnt vervolgens een glimlach op alle gezichten. De volgende vraag is steevast: wordt ze groot, ze heeft zulke grote poten!? Dan zeggen we: het is een surprise ei ;-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

carla
4 jaar geleden

ah wat een dotje! wij gaan hopelijk in mei ook onze pup Miko ophalen als alles goed is en rond is. die lijkt erg op Molly. we hopen op net zo'n succesverhaal