Liefde is... Loslaten!

Gepubliceerd op 26 juni 2019 om 10:43

Lieve Haris, 3 Juni was het zover, na 4.5 jaar in het shelter op Monemvasia gewoond te hebben, was het eindelijk jou tijd om naar Nederland te komen!


Ik had het genoegen om jou op te vangen als foster.


Wat was je al blij op Schiphol! Zodra je de bench uitkwam is je staart niet meer gestopt met kwispelen, je wist dat het goed was.
Eenmaal thuis vond je het zo spannend! Je kwam binnen en rende meteen door de tuin in, binnen? Ik woon niet binnen maar buiten dacht je, de tv? Doodeng dat platte ding waar herrie uit komt...


2 dagen zat je vooral buiten, maar de aandacht die je kreeg vond je heerlijk! De avond van de 2e dag onweerde het en regende het behoorlijk, toen heb ik je naar binnen getild en naast me op de bank neergezet, en toen? Toen kwam je niet meer van de bank af, wat was dat heeeerlijk!!! Elke dag ging jij je meer thuis voelen, je vond alles en vooral iedereen leuk, en het mooiste was dat buiten als we gingen wandelen iedereen jou ook leuk vond!
Na een week gingen we voor het eerst naar het bos, man dat was te gek, wat was je blij! Je hebt zelfs gezwommen!

Jij die 4.5 jaar in het asiel gezeten heeft paste zich zo goed aan, ik was zo verbaasd, wat ben jij een geweldige, liefdevolle hond. Je hebt zo een zacht karakter, en suzan heeft je zoveel vertrouwen gegeven en zo goed voor je gezorgd ❤
Je hebt mijn hart gestolen, jij bent het levende bewijs van wat liefde en vertrouwen met je doet.

Na 2.5 week was het zover, er waren mensen die wilde komen kijken en jou eventueel wilde adopteren, wat zag ik er eigenlijk tegenop, ik was bang dat er niemand goed genoeg was voor jou, maar mijn zorgen waren niet nodig, wat een lieve mensen, de klik tussen jou en hen was er direct, het was goed, het voelde goed, en jij bent verhuisd naar je prachtige forever home, waarbij je ook 2 nieuwe hondenvriendjes gekregen hebt.

Wat vond ik het fijn om Haris te fosteren, je was binnen no time mijn maatje....

Liefde is loslaten, en jij bent zo gelukkig nu ❤❤


« 

Reactie plaatsen

Reacties

R
4 jaar geleden

💞