GRIEKSE ZWERFHONDEN » DONATIEACTIE MANDY

DONATIEACTIE MANDY

Zwerfhonden Monemvasia

❤Hoe mooi en ontzettend lief is dit en uit geheel eigen initiatief. Onze lieve foster Mandy ,die sinds kort liefdevol hondjes opvangt voor ons heeft een donatie actie opgezet om de hondjes in en rondom ons asiel te helpen. De hondjes die nog niet of nooit het geluk zullen hebben op een nieuw liefdevol leven wil ze ook helpen. Wij zijn haar heel erg dankbaar dat ze ook op deze manier ons helpt en natuurlijk hopen wij dat jullie haar gaan steunen om zoveel mogelijk geld op te halen , zodat hier veel hondjes mee geholpen worden en ook het asiel een nog beter, mooiere en een fijnere plek voor ze zal worden.

 

Hi! Mijn naam is Mandy Pelle,

Ik ben sinds kort gastgezin voor zwerfhonden uit Griekenland, de honden op Griekenland worden helaas niet gezien als huisdier, veelal worden ze vergiftigd en erger. Op Monemvasia is er een groot asiel gebouwd, door oa Nederlandse dames met een gigantisch hart voor dieren, de pups en volwassen honden worden daar geobserveerd, gaan naar de dierenarts en worden klaargestoomd voor hun grote reis naar Nederland. Sommige komen geadopteerd hierheen en andere komen tijdelijk in een gastgezin terecht. Alles gaat geheel vrijwillig, natuurlijk betaal je voor adoptie maar als je de kosten bekijkt 

-opvang

-dierenarts

-vluchtbegeleider + ticket

-kosten voor de hond met ticket

Word er hier niet aan verdiend, alles word gedaan op donaties. Nu zijn er nog best veel dingen die moeten gebeuren en die daar heen moeten, denk aan wormenkuren, vlooienmiddel, vangkooien, tuigjes, riemen en ga zo maar door. Nu wil ik deze actie starten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen, deze spullen aan te schaffen en die naar Griekenland toe te brengen. 

Nog een kleine toevoeging, ik ben nu zelf fostermama van Buddy, buddy is 9 maandjes oud en heeft het echt niet makkelijk gehad... wij zijn een gezin van 3, zoontje van 6 jaar en buddy is een schat, wat een vertrouwen in de mens, na zo een ongelooflijke rottijd, elke hond verdient een gouden mandje en een forever home.

Ook kleine Jill was opweg naar zijn fostergezin in IJmuiden, helaas werd de kleine uk doodziek en moest opgenomen worden in het ziekenhuis waar zij momenteel nog steeds verblijft, dit loopt zo in de kosten en kleine Jill is dit zo waard, elke kleine donatie telt ❤

Ik wil me hier keihard voor inzetten, natuurlijk als de actie slaagt hou ik jullie via een blog op de hoogte, namens mij en alle zwerfhonden bedankt!

Klik hieronder 👇op Doneren! 

 

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Grote Bingo-actie voor het asiel!