Een portret maken van uw hond!


Wie droomt hier nu niet van; een schilderij van je trouwe geliefde maatje(s")?


Melanie Boshoven is een hele lieve adoptante van één van de eerste hondjes die begin 2017 naar Nederland mochten komen uit Monemvasia, Griekenland. Lieve kleine Dorus was de gelukkige die bij Melanie, haar man Johan en hun labrador Pietje zijn forever home vond.

Melanie is begonnen met schilderen in 2017 toen ze op dat moment in between jobs zat.  Ze heeft toen van haar geliefde Dorus en Pietje een schilderij gemaakt waar ze heel veel complimenten over kreeg, waardoor ze besloot om het schilderen verder op te pakken en heeft ze ondertussen al veel schilderijen gemaakt.

Melanie heeft  contact met ons gezocht en had een fantastisch idee waar ze de hondjes, die nog niet zo gelukkig zijn geweest als haar Dorus, mee te helpen.

Melanie kan en wil in opdracht je/jullie viervoeter(s) vereeuwigen en dit is mogelijk op doek en alsmede op hout.

 

De meest gangbare maat van een schilderij is 40 x 50 cm en de prijs hiervan zal vanaf  195 euro liggen. Een grotere afmeting is uiteraard ook mogelijk in overleg.

 

Van het bedrag zal 25 % gedoneerd worden aan het asiel in Monemvasia, Griekenland.

 

Wil je ook een prachtig schilderij van je viervoeter neem dan vrijblijvend contact op met Melanie Boshoven door een email te sturen: m.boshoven@chello.nl   

óf stuur een email naar: ovv schilderij Melanie en wij zullen zorgen dat de mail wordt doorgestuurd naar Melanie.