GRIEKSE ZWERFHONDEN » GEADOPTEERD

ONZE GEADOPTEERDE HONDEN:


Thomas


Thomas,


In een hoekje ver weg gedoken vond Suzan onze dierenbeschermster in Monemvasia/Griekenland een lieve moederhond met vijf kleintjes van amper twee dagen oud. Ondanks deze ellendige situatie (ze waren allemaal verkleumd) was de moederhond vol vertrouwen toen ze met haar puppies gered werd.


Toen ze eenmaal droog en schoon waren bleek pas hoe prachtig ze allemaal waren. De moeder is ruwharig en 35 cm schofthoogte.
Dus niet al te groot. Wij verwachten dat Thomas niet heel veel groter zal worden. Hij heeft in ieder geval een prachtig vachtje en zal uitgroeien tot een  hondje om trots op te zijn.


Uiteraard moet Thomas, net als ieder andere Nederlandse pup nog het één en ander leren.


Als Thomas naar Nederland reist (begin januari 2019) zal hij rond de 3,5 maandjes oud zijn.


Wie weet bent u straks de eigenaar van dit parmantige kereltje!!


Finnley


Meet Finnley!

Finnley is een schat van een hond en afgelopen donderdag aangekomen op Schiphol.

3 jaar oud staat hoog op zijn poten en is een lieverd. Hij blaft echt bijna nooit! Loopt makkelijk aan de riem mee en houdt van een knuffel! Hij heeft 3 jaar op straat geleefd en is dus gewend om zn eigen hachje te regelen! Zo kan hij bijvoorbeeld tussendeuren open maken, de gekkerd!
Hij is na het lopen altijd lekker vrolijk, en pakt daarna even een momentje voor zichzelf. Hij vindt katten niet zo heel leuk, hij rent erachter aan om mee te spelen. Hij is wel heel goed met kindjes, groot en klein.

Wie wil deze lieverd de tijd van zijn leven geven!


Boris


Deze knappe jongen is Boris
Boris is nu 3 maanden oud en zou vanaf half januari 2019 kunnen reizen.
Boris is helemaal alleen op straat gevonden. Koud, nat, en niemand die hem zag.
We denken dat Boris uitgroeit tot een mooie vent van ongeveer 55cm schofthoogte.
Hij heeft een heerlijke zachte knuffelbare vacht en wil zo graag liefde!
Boris is opgevangen door lieve mensen die vlakbij Monemvasia wonen maar deze mensen gaan binnenkort terug naar Athene en kunnen hem helaas niet meenemen daarheen.
Ze hebben gevraagd of wij een liefdevol huisje voor hem kunnen vinden
Kijk dat prachtige koppie nou? Daar wordt je toch gelijk verliefd op?
Wie geeft Boris z’n forever home?


Bora


Meet Bora

Gemeten naar moeder Molly zullen de pups een schofthoogte krijgen van ongeveer 45-50 cm is onze inschatting
Dit mooie teefje van nu bijna 4 maanden oud is samen gevonden met haar broertjes en zusjes. In het dorpje Neapoli zat hun mama vastgebonden aan de ketting en haar pups liepen los rond. Elke dag kregen ze eten van Matina, een vrouw die ook heel begaan is met de zwerfhondjes en ook al menig hondje heeft gered . Zo was ze ook bang dat de pups het niet zouden overleven, omdat ze groter werden en steeds meer op onderzoek uitgingen richting de doorgaande weg waar ze vlakbij waren. Matina heeft Suzan gebeld of de moeder met de pups in veiligheid konden worden gebracht. 

Update:

Bora zit in foster in Pijnacker
Wordt nu liefdevol Braidy genoemd
Het is een heerlijke onbevangen pup
Ze is leergierig en kijkt goed wat de andere 2 honden in het gezin doen en houdt ook goed in de gaten wat haar fostermama en papa doen en leert van hun een hoop.
Ze is nog een pup en er wordt aan haar zindelijkheid gewerkt.Bora is speels, vrolijk, sociaal en kan met alles en iedereen. Ze loopt al goed mee aan de lijn.


Boy


Meet Boy

Gemeten naar moeder Molly zullen de pups een schofthoogte krijgen van ongeveer 45-50 cm is onze inschatting
Dit mooie reutje van nu bijna 4 maanden oud is samen gevonden met zijn broertjes en zusjes. In het dorpje Neapoli zat hun mama vastgebonden aan de ketting en haar pups liepen los rond. Elke dag kregen ze eten van Matina, een vrouw die ook heel begaan is met de zwerfhondjes en ook al menig hondje heeft gered . Zo was ze ook bang dat de pups het niet zouden overleven, omdat ze groter werden en steeds meer op onderzoek uitgingen richting de doorgaande weg waar ze vlakbij waren. Matina heeft Suzan gebeld of de moeder met de pups in veiligheid konden worden gebracht. Zo geschiedde.

Update Boy

Boy is inmiddels in Nederland en verblijft bij een gastgezin in Huizen. Het is een onbevangen en vrolijke pup. Amper een paar uur in Nederland en hij wist al hoe hij een balletje kon apporteren! 


Balcky


Meet Blacky

Gemeten naar moeder Molly zullen de pups een schofthoogte krijgen van ongeveer 45-50 cm is onze inschatting
Dit mooie reutje van nu bijna 4 maanden oud is samen gevonden met zijn broertjes en zusjes. In het dorpje Neapoli zat hun mama vastgebonden aan de ketting en haar pups liepen los rond. Elke dag kregen ze eten van Matina, een vrouw die ook heel begaan is met de zwerfhondjes en ook al menig hondje heeft gered . Zo was ze ook bang dat de pups het niet zouden overleven, omdat ze groter werden en steeds meer op onderzoek uitgingen richting de doorgaande weg waar ze vlakbij waren. 

Update: Blacky zit in foster in Huizen
Blacky is een onbevangen pup. Vrolijk, blij, onderzoekend, leergierig en heerlijk speels zoals een pup kan zijn . Met zijn fluffy oortjes en zijn kleine kraaloogjes pakt hij iedereen in. Hij heeft zijn behoefte tot nu toe allemaal buiten gedaan en lijkt het erop dat hij misschien al bezig is om zindelijk te worden.Hij zal het geweldig vinden om op cursus te gaan en zo nog meer te leren.


Pleun


Pleun is een meisje van nu ongeveer 3 maanden oud. Gevonden in Monemvasia samen met haar moeder en zusje Pien. Ze leefden op straat en de 2 meisjes zijn in veiligheid gebracht door ze mee te nemen naar het huis van Suzan. Hier zullen ze blijven totdat ze naar Nederland mogen komen. (eind september)
Hun moeder leeft nog steeds op straat en hopelijk zal zij binnenkort ook in veiligheid gebracht worden aangezien ze niet veel vertrouwen heeft nog in de mens. Elke dag worden er vorderingen gemaakt .
Pleun heeft niet veel meegekregen van het harde zware leven op straat en is gewoon een blije lieve pup .
Ze zal naar haar moeder gekeken uitgroeien tot een grote middelmaat van rond de 55 cm.


Phily


Phyli is gevonden op de vuilnisbelt, samen met haar 7 broertjes en zusjes. Helemaal alleen verstopten ze zich in een hol tussen het vuilnis. Voor één broertje was de hulp te laat en die stierf een dag na de redding. Phyli (Vriendin) is klein voor haar leeftijd maar super ondernemend. Heel slim en doet niet onder voor haar grote broers. Ze is poezen en andere honden gewend en plast het liefst buiten ipv binnen. 😂 in November komt Phyli met haar familie naar Nederland.


Robbie


Reu 

Schofthoogte 45 cm

En deze mooierd is Robbie!
Robbie is samen met zijn broertje Ramon gedumpt op een vuilnisbelt, zomaar als oud vuil omdat ze niet gewenst waren...
Robbie is ook al zo n lieverd! En wat een mooie tekening heeft hij!
Robbie houdt van aandacht en heeft een superlief karakter. Robbie is, net als zijn broertje, een echte allemansvriend.
Robbie is nu rond de 5/6 maanden oud en is in  NL waar hopelijk een warm mandje staat voor hem.
Mag Robbie bij jou komen wonen?


Bily


Pup Billie, gevonden in Monemvasia /Griekenland.

Billie is ongeveer 3, 5 maand oud en zal een middelmaat worden. Samen met zijn broertje zwierven ze onder slechte omstandigheden op straat.
Hun vachtje was aangetast en ze hadden duidelijk honger. Gelukkig zijn ze gered door Suzan Kast, onze dierenbeschermster in Monemvasia. Ze is onmiddellijk met ze naar de dierenarts gegaan en kregen daar de juiste behandeling. Inmiddels is Billie een prachtig, gezonde pup die op zoek is naar een lief, geduldig baasje. Hij zit bij een gastgezin in Hilversum , waar twee kleine kinderen en katten wonen. Daar is hij begonnen met het wennen aan het Nederlandse leven.
Uiteraard moet Billie nog het één en ander leren, dus wij zoeken een adoptant met veel tijd. Maar als je dat prachtige koppie ziet, smelt je toch al meteen? 


Lidy


Dit prachtige meisje is genaamd Lidy.
Ze is pasgeleden gevonden met haar 2 zusjes door een Nederlands echtpaar die op vakantie was in Griekenland . Ze waren in de buurt van Kalamata en reden over een industrieterrein waar ze deze 3 meisjes zagen. Ze hebben contact gezocht met ons en zijn ze naar Monemvasia gebracht waar Suzan ze heeft opgevangen.
Dit mooie meisje is vernoemd naar haar Nederlandse redster Lidy.
Lidy is nu 3,5 maand oud en zal waarschijnlijk uitgroeien tot een 45 cm schofthoogte.
Wie wil dit mooie meisje haar forever home geven❤


Banjer


Lieve mooie Banjer, gevonden samen met zijn broertje Billie toen twee van onze vrijwilligsters op weg waren naar Monemvasia. Banjer was er slecht aan toe en je zag dat hij een slechte start had gehad . Geen moment van twijfel om ze alletwee mee te nemen en ze veilig te stellen en ze te gaan verzorgen.
Banjer heeft een metamorfose ondergaan en is onherkenbaar met hoe hij gevonden is, zijn huid leek op dat van een olifantje en je ziet hoe mooi hij is geworden. Hij mag nu reizen en zal worden opgevangen in Ermelo bij zijn redster, onze lieve vrijwilligster Monique.
Banjer is nu bijna 4 maanden oud en zal hoogstwaarschijnlijk een schofthoogte krijgen van 50/55 cm.
Wie geeft Banjer dat liefdevolle huisje?


Cleo


Meet Cleo

Cleo is samen gevonden met haar moeder en broertje Cesar langs de weg al zwervend gevonden.
Androula, een vriendin van Suzan en mede rescuer heeft ze gevonden en in veiligheid gebracht . Cleo, haar moeder en broertje Cesar zullen totdat ze aan hun reis naar Nederland mogen beginnen bij Suzan thuis zijn.
Dit lieve, zachtaardige meisje is nu ongeveer 3 maanden oud en mag medio september al reizen.
Naar haar moeder gekeken zal Cleo uitgroeien tot een schofthoogte van 55/60 cm, helaas is haar vader onbekend.


Ramon


Dit mooie ventje is Ramon.
Samen met zijn broertje Robbie gedumpt op een vuilnisbelt omdat ze niet gewenst waren...
En het is een lieverd!
Hij is gek op aandacht en knuffels! Ramon is een echte allemansvriend.
Ramon is nu rond de 5/6 maanden oud. 
Wie geeft deze jongen een kans?


Luna


Luna gered van de straat in Monemvasia /Griekenland.
Luna is 1,5 jaar oud, en heeft een schofthoogte van 30 cm. 
Dit kleine meisje heeft geen leuk leven gehad op straat.
Ze zit nu in Hilversum bij een fantastisch gastgezin met twee kleine kinderen.
Ze maakt sprongen vooruit, iedereen geniet van elkaar.
Zeiis is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en in het bezit van een Europees paspoort.


Cesar


Prachtige Cesar en hij is in Nederland
Het verhaal van kleine Cesar, hij is gevonden samen met zijn moeder en zusje Cleo al zwervend langs de weg. Androula, een vriendin van Suzan en mede rescuer heeft ze gevonden en in veiligheid gebracht .
Dit lieve, zachtaardige kereltje is nu 4 maanden oud en zit in een liefdevol gastgezin in Enschede.
Cesar is nog een pup en zal alles nog moeten leren, maar hij toont zich nieuwsgierig voor alle nieuwe dingen en snuffelt graag rond. Hij is heel zachtaardig, sociaal en heel lief.
Hij kan met katten, andere honden en met kinderen zal hij het ook supergoed doen.
Hij houdt je in de gaten en kijkt wat je doet, alsof hij je vraagt mag ik met jou mee, de wereld ontdekken?
Uitgegaan van zijn moeder, zal Cesar uitgroeien tot een schofthoogte van 55 cm. helaas is zijn vader onbekend. Maar hij heeft wel een mooie zoon gemaakt! 😉
Dat snoetje is toch geweldig! ❤
Bij wie mag Cesar komen wonen en wil met hem de wereld ontdekken?


Pien


Pien is een meisje van nu ongeveer 3 maanden oud. Gevonden in Monemvasia samen met haar moeder en zusje Pleun. Ze leefden op straat en de 2 meisjes zijn in veiligheid gebracht door ze mee te nemen naar het huis van Suzan. Hier zullen ze blijven totdat ze naar Nederland mogen komen.(eind september)
Hun moeder leeft nog steeds op straat en hopelijk zal zij binnenkort ook in veiligheid gebracht worden aangezien ze niet veel vertrouwen heeft nog in de mens. Elke dag worden er vorderingen gemaakt .
Pien heeft niet veel meegekregen van het leven op straat en is gewoon een blije lieve pup .
Ze zal naar haar moeder gekeken uitgroeien tot een grote middelmaat van rond de 55 cm.


Scooby


Update Scooby;

Het is een lieverd, maar soms wat éénkennig  Hij loopt perfect aan de riem. Kwispelen en doet af en toe nog wel schrikkerig maar dat is logisch natuurlijk. Eet en drinkt goed en doet zijn behoefte netjes buiten. Hij is heel erg van het ontdekken. En ontdooid snel bij nieuwe mensen.


Scooby is rond de 10 maanden oud en was samen met zijn vriendjes Mario en Bink aan het zwerven op straat . Suzan kreeg een melding dat er 3 hondjes in gevaar waren om vergiftigd te worden en heeft de 3 musketiers van straat afgehaald.


Scooby is een vrolijkerd en heeft ondanks zijn korte leventje op straat het vertrouwen niet verloren in de soms boze mensheid.
Scooby heeft n schofthoogte van rond de 45 cm


Bink


BINK
Dit mannetje van ongeveer 1,5 jaar oud was samen met Mario (al geadopteerd ) en Scooby aan het zwerven op straat. Bink is samen met Mario en Scooby van straat gehaald voordat ze vergiftigd zouden worden. Iemand die zich bekommerde om de hondjes aldaar heeft Suzan gebeld of ze hem alsjeblieft van straat af kon halen zodat ze veilig zouden zijn. Bink is nu ook bij Suzan thuis en hij mag binnenkort naar Nederland komen.
Bink zal 45 cm schofthoogte zijn


Britt


Britt is een ontzettende lieverd. Ze is aanhankelijk en zoekt steun bij je als ze iets spannend vind. Ze is heel makkelijk naar andere honden en loopt mee aan de riem! Ze heeft een echte ruwharige borstelvacht op haar gezicht, maar haar rug is heel zacht en langs. Een knuffelprinsesje die haar forever home zoekt.  Ze schrikt nog wel van nieuwe geluiden nu ze in Nederland is, maar na 2x iets horen en iedereen blijft rustig vind ze het allemaal prima!

 

BRITT:
Britt is de moeder van Blanca en Bo die al in Nederland zijn en hun warme mandjes gevonden hebben.
Britt leefde op straat en heeft op straat haar 5 kindjes gekregen. Elke dag werden ze verzorgd en kregen ze eten van een lieve vrouw die vlakbij waar ze leefden, woonde.
Op een gegeven moment heeft deze vrouw Suzan gebeld of zij de hondjes in veiligheid wilden brengen, omdat ze zelf geen ruimte had om dit te doen en er vergiftigingen op de loer lagen. Britt en haar 2 meisjes Bo en Blanca zijn gelukkig net op tijd van de straat gehaald door Suzan ,want wat er met de andere 3 pups is gebeurd is nog steeds niet duidelijk . We hopen dat ze nog terecht komen en dan zullen zij ook in veiligheid worden gebracht.
Britt wordt geschat op 1,5 jaar en ze heeft een schofthoogte van rond de 45 cm.
Ze is sociaal en lief en geniet van elke streel die ze krijgt .


Benny


Hey Hallo hier ben ik dan, mijn naam is bennie.
Nu zit het zo dat ik op zoek ben naar mijn gouden mand, en naar baasjes die mij begrijpen.
Ik heb in Griekenland op straat geleefd en moest daar vechten voor mijn eten, dus nu ik in Nederland ben bescherm ik toch wel mijn eten, want kom op zeg dat is tenslotte van mij.
Daarom is het verstandig om mij niet bij kleine kinderen te plaatsen.
Verder ben ik echt heel lief en speels, kan er niet genoeg van krijgen om te knuffelen en te spelen, het zou ook leuk zijn om een cursus met mij te doen.
Ik ben te adopteren via www.zwerfhondjesmonemvasia.nl


Luis


Reu

5 maanden

Luis is op straat gevonden. Luis is een vrolijke hond met nog veel energie en ondernemingslust. Open, toegankelijk en speels. Sociaal met andere honden. Luis is in ieder geval heel nieuwsgierig naar het nog onbekende, hij heeft al uitgevonden hoe de automatische drinkbak werkt dus t is n clever mannetje!

Luis was al gedopteerd, maar de adoptant bleek helaas allergisch te zijn. Het  complete achtergrondverhaal van dit leuke puppie komt dus z.s.m.: hou de site in de gaten!


Spooky


Spooky

Teefje, 2 1/2 maand

Dit zijn Cookie (wit) en Spooky (bruin). Tot 2x toe achter gelaten langs een drukke weg en hun start doorgebracht onder een bramenstruik. Het vertrouwen in de mensen was vanaf het begin al verdwenen en in plaats van een onbezorgde puppytijd werd het overleven tussen het afval. Inmiddels ontwikkelt Cooky zich als een heuse held. Niets is meer eng en hij borrelt over van vrolijkheid. Slapen doet hij het liefst op schoot en alleen zijn is nu al geen enkel probleem. Het volgen en luisteren doet hij alsof hij niets anders is gewend. Spooky is nog een beetje argwanend en snapt nog niet zo goed dat de mensen ook lief kunnen zijn. Zij is de rustigste van de twee maar zeker niet minder lief. Ze zullen ongeveer middelgroot worden en kunnen apart dan wel samen worden geplaatst.

Wie helpt dit gouden stel aan een gouden mandje?


Cooky


Cookie,

Teefje, 2 1/2 maand

Dit zijn Cookie (wit) en Spooky (bruin). Tot 2x toe achter gelaten langs een drukke weg en hun start doorgebracht onder een bramenstruik. Het vertrouwen in de mensen was vanaf het begin al verdwenen en in plaats van een onbezorgde puppytijd werd het overleven tussen het afval. Inmiddels ontwikkelt Cooky zich als een heuse held. Niets is meer eng en hij borrelt over van vrolijkheid. Slapen doet hij het liefst op schoot en alleen zijn is nu al geen enkel probleem. Het volgen en luisteren doet hij alsof hij niets anders is gewend. Spooky is nog een beetje argwanend en snapt nog niet zo goed dat de mensen ook lief kunnen zijn. Zij is de rustigste van de twee maar zeker niet minder lief. Ze zullen ongeveer middelgroot worden en kunnen apart dan wel samen worden geplaatst.

Wie helpt dit gouden stel aan een gouden mandje?


Niko


Niko
Niko is een lief, sociaal zachtaardig mannetje van 5 maanden ongeveer. Hij zal uitgroeien tot een middelmaat van ongeveer 50 cm.
Gevonden op straat in Neapoli met zijn broertje en is als kleine frummel meegenomen naar huis door Matina, een vriendin van Suzan en mede hondenrescuer.
Niko komt binnenkort naar Nederland en tot die tijd wordt hij bij Matina thuis opgevangen. Niko kan met katten en andere honden overweg.


Mooky


Mooky is ieniemienie , ze is een mix met een chiwawa , groter zal ze niet worden. Samen is ze gevonden met haar broertje Pooky die iets groter is. Mooky zal niet meer gaan wegen dan 2 a 3 kilo. Mooky ligt het liefst op je schoot, maar vindt het ook leuk om te spelen met andere hondjes. Ze kan met katten . Ze is nu bijna 4 maanden oud en wordt liefdevol opgevangen totdat ze binnenkort naar Nederland komt.


Pooky


Pooky is ieniemienie, net iets groter dan zijn zusje Mooky. Hij is een mix met een chihuahua. Samen is hij gevonden met zijn zusje helemaal alleen langs de kant van de weg.Pooky zal niet meer gaan wegen dan 4/5 kilo. Pooky is vrolijk, speels en zooo schattig. Hij ligt graag op schoot, maar vindt het ook leuk om te spelen met andere hondjes. Hij kan met katten . Pooky is nu bijna 4 maanden oud en wordt liefdevol opgevangen totdat hij binnenkort naar Nederland komt samen met zijn zusje


Ava


Ava,

Teefje,

5 maanden oud

Ava, een klein blijvende prachtige pup.
Heerlijk spelen, lekker op haar buikje kriebelen, dan is het leven helemaal goed voor Ava.


Soms vindt Ava het buiten nog weleens spannend, dus daarin kan ze wel extra begeleiding gebruiken. Zindelijk is ze al bijna helemaal op af en toe een klein ongelukje na. Katten vindt ze geen probleem en andere honden vindt ze helemaal leuk.


Kortom een gezellige vrolijke pup die met goede begeleiding uitgroeit tot een fantastisch familiehondje!


Max


Duitse herder, reu, 1,5 jaar
Wordt gecastreerd voordat hij naar Nederland komt.


Max is een Duitse herder en heeft z’n hele leven een huisje gehad, althans hij leefde buiten in een hok van 3x3 meter en dat was zijn wereld. Hij kreeg elke dag z’n natje en z’n droogje, maar van liefde was geen sprake. Toen bedacht zijn baasje dat ie gewoon even naar Athene zou gaan verhuizen zonder Max. De man belde Suzan op met de mededeling dat Suzan Max maar even moest ophalen binnen een week en zo niet zou Max in de bergen worden gedumpt. Suzan heeft Max opgehaald. Onze vrijwilligster Marjolein die pasgeleden een bezoek heeft gebracht aan Suzan en de honden, heeft Max gezien en het is een echte lieverd. Rustig, aanhankelijk, lief! 

Update Max de herder 18 juli 2018: 

Max is nu een aantal weken in Nederland en zit in liefdevolle opvang in Hoofddorp. Max komt helemaal los en leert om hond te zijn. Er wordt veel liefde en tijd in hem gestopt om hem aan zijn nieuwe leven te laten wennen, want hij weet nog niks. Hij leert wat hij wel en niet mag en ook dat dingen leuk zijn en hij niet bang hoeft te zijn voor kleine ruimtes zoals een gang. Max heeft natuurlijk zijn korte leven in een hok geleefd van 3x3m en dat zal hij niet snel vergeten.
Max is verder een lieve goedzak, aanhankelijk en vindt alles prima. Hij vindt kinderen leuk, andere honden speelt ie graag mee. Zwemmen, autorijden alles vindt Max prima. Max is eigenlijk nog een pup in zijn doen en laten. 

Max heeft een consequente baas nodig heeft die hem leert zijn grenzen te bepalen. Hij loopt goed aan de lijn, sociaal naar andere honden en speelt graag. Wij plaatsen Max liever niet bij hele kleine kinderen omdat hij nog niet precies weet wat zijn grenzen zijn aangezien hij dit nog nooit heeft geleerd en dit nu in zijn fostergezin nu geleerd wordt.
In de weken dat Max in Nederland is ondergaat hij een metamorfose , zijn uitstraling wordt met de dag blijer en zijn vacht wordt met de dag mooier en mooier. Liefde doet een hoop en ook met Max.


YolaPepita


Teef

1 jaar

Ter adoptie: PEPITA, lief klein schattig griffon mix teefje van ongeveer 1 jaar oud die opeens 2 weken geleden opdook in Monemvasia . Waarschijnlijk gewoon gedumpt op straat door haar “baasje “ omdat ie haar zat was?. Ze wordt een dezer dagen gesteriliseerd en mag ze reizen en tot die tijd zit bij een vriendin van Suzan veilig thuis ❤
Verliefd of wil je haar fosteren tot adoptie mail ons: grieksezwerfhondjes@hotmail.com


Charly


Charly
Charly is een prachtig zwart reutje van nu 4 maanden oud.
Hij zal niet hoger worden dan 40/45 cm naar zijn moeder gekeken ( vader onbekend )
In zijn korte leventje heeft Charly al veel meegemaakt en gezien. Gelukkig is hij nog zo klein dat hij dit niet heeft opgeslagen en is hij de blije pup is die hij nu is. Zijn moeder leefde op straat en heeft haar pups gebaard op straat . In een dorpje vlakbij Monemvasia was een vrouw die mama en haar pups had gevonden. Mama werd aan de ketting gelegd onder het mom van ik heb de honden gered, maar het tegendeel was waar. Mama lag aan de ketting bij een doorgaande weg en haar pups liepen los. De pups gingen op onderzoek uit en mama heeft voor haar ogen gezien hoe 3 van haar 5 pups werden overreden door een auto en mama kon niets doen. Suzan, onze rescuer, kreeg hier bericht van en heeft meteen actie ondernomen om mama met haar enig overgebleven 2 pups daar weg te halen. Charly is de enige die uiteindelijk in leven is gebleven, want zijn broertje werd ziek na zijn redding en heeft het niet overleefd. Mama Chloe en haar zoon Charly zijn nu veilig en in Nederland en worden liefdevol opgevangen in Drenthe. Charly is een onbevangen, nieuwsgierige pup. Charly is nog een pup die alles nog moet leren en hij zal het ontzettend leuk vinden om met zijn nieuwe baasje op cursus te gaan. In zijn liefdevolle fosterhome worden alle beginselen geleerd waaronder zindelijk worden. Charly loopt nieuwsgierig achter je aan, heeft geen enkele moeite met de bench en is praktisch zindelijk, op een ongelukje na.  Charly kan met kinderen, vindt katten (nog) een klein beetje spannend en wordt zoveel mogelijk gesocialiseerd voor zover hij dit al niet was. 


Elsa


Elsa

Teefje

5 maanden

Elsa is een ontzettend lieve hond, ze leert snel! Met haar 5 maanden snapt ze al heel goed wat bijvoorbeeld zit en af is.  Buiten lopen en zijn vind ze heerlijk.  Ook kan ze al eventjes alleen thuis zijn.  Ze is een stoere meid. Enkel als er hele grote honden op haar afrennen moet ze nog even leren dat dit niet eng is! Ze is gek op mensen, iedereen die binnen komt is haar grootste vriend. Knuffelen, kriebelen en slapen zijn haar hobby’s! De hele nacht slaapt ze rustig in haar bench en is heel blij als ze je weer ziet.

Kortom; een lieverd die een forever home zoekt!


Koulia


KOULIA
Teefje, geschat op 3 maanden oud.


We verwachten dat ze een middelmaatje wordt van rond de 45cm schofthoogte.

Koulia is gevonden door de man van onze rescuer Suzan; Koulis.  Koulis is vrachtwagenchauffeur met net zo een groot hondenhart als zijn vrouw. Koulis was op weg van Athene naar Monemvasia en zag dit kleine meisje alleen langs de weg lopen . Koulis zette direct zijn wagen aan de kant en heeft haar meegenomen naar huis. Koulia woont nu bij Suzan en Koulis in huis en blijft daar tot ze haar reis naar Nederland mag maken in juli.
We hebben dit meisje naar haar redder in nood vernoemd KOULIA!


Vince


Geslacht Reu.

Leeftijd:  5 maanden oud
Schofthoogte 50/55 cm

Vince is op straat geboren samen met zijn broertjes en zusje. Gelukkig zijn ze in veiligheid gebracht. Vince wordt nu thuis bij Cloe opgevangen, waar hij uitgroeit tot een heerlijke vrolijke pup. 
Broertje van Vesper
Heeft hele mooie tekening op zijn koppie
Vrolijk , speels, onbevangen pup.

Adoptievergoeding € 310,-


Bo


Bo

Teefje

6 maanden
Bo en Blanca zijn samen met hun 3 broertjes en zusjes op straat geboren.
Elke dag hebben ze eten gekregen en verzorging van een lieve vrouw die bij de hondjes in de buurt woonde. Op een gegeven moment heeft deze vrouw Suzan gebeld of zij de hondjes in veiligheid wilde stellen omdat zij geen plaats thuis had om dit te doen. Bo, Blanca en Britt (hun moeder) zijn gelukkig net op tijd in veiligheid gebracht want van de andere 3 weten we niet wat hiermee gebeurd is en zijn tot op heden nog niet gevonden. Hopelijk dat de 3 weer terecht komen en zullen zij ook direct in veiligheid worden gesteld.
Mama Britt mag ook binnenkort naar Nederland komen.
De pups worden nu geschat op ongeveer 6 maanden en zullen uitgroeien tot ong. 50 cm


Abbey


Abbey

Teefje

3 maanden oud

Pupje Abbey, een Griekse mini stabij  of is het gewoon een vuilnisbakje? In ieder geval is ze  klein prachtig meisje uit Griekenland / Monemvasia.
Haar moeder werd zwervend en  zwanger gevonden op straat.
Suzan onze dierenbeschermster uit monemvasia heeft zich onmiddellijk over haar ontfermd.
Niet lang daarna beviel Anita, de moeder hond van vier puppies.
Dit prachtige hondje is er één van.
Zij zit momenteel bij een gastgezin in Hilversum waar ze tussen kippen en katten opgroeit.
Het is een sociale lieve pup, ze houdt enorm van spelen en is een stoere meid in een klein lijfje. Uiteraard moet Abbey , net als ieder andere pup nog het één en ander leren.
Wij zoeken daarom ook een adoptant met veel tijd en geduld.
Abbey zal uitgroeien tot een klein middelmaatje. Het leukst voor Abbey zou een gezin met kinderen vanaf zes jaar zijn( voor jongere kinderen is Abbey te kwetsbaar daar ze zo klein is)
Abbey is gevaccineerd, gechipt en ontwormd en in het bezit van een Europees paspoort.
De adoptiekosten zijn € 310,-
Anita, de moeder hond wordt binnenkort gesteriliseerd en ook via onze stichting geplaatst.


Yella


Teefje

4 maanden

Deze pluisbol speelt heel graag. Super vrolijk en sloopt mijn schoenen. Vind ze heerlijk! Ik denk als je haar een fatsoenlijk bot geeft dat hij heel de dag zoet is, en daarna graag mee gaat spelen of gaat wandelen.

Ze heeft een pittig karaktertje al, is aanhankelijk en sociaal. We denken dat Yella het liefst in een gezin is waar zij alleen is. Buiten is ze rustig en sociaal naar andere honden en katten.


Anna


Anna,

Teefje

5 maanden

Dit is Anna, stoere meid! Ze heeft het zwaar gehad op straat en is nu helemaal klaar om haar mannetje te staan in de fijne wereld! Ze is ontzettend nieuwsgierig, leert snel en begrijpt al verschillende commando’s. Dit wordt een maatje voor het leven. Ze zal uitgroeien tot een middelmaat hond.


Blanca


Blanca

Teefje

6 maanden
Bo en Blanca zijn samen met hun 3 broertjes en zusjes op straat geboren .
Elke dag hebben ze eten gekregen en verzorging van een lieve vrouw die bij de hondjes in de buurt woonde. Op een gegeven moment heeft deze vrouw Suzan gebeld of zij de hondjes in veiligheid wilde stellen omdat zij geen plaats thuis had om dit te doen. Bo, Blanca en Britt (hun moeder) zijn gelukkig net op tijd in veiligheid gebracht want van de andere 3 weten we niet wat hiermee gebeurd is en zijn tot op heden nog niet gevonden. Hopelijk dat de 3 weer terecht komen en zullen zij ook direct in veiligheid worden gesteld.
De pups worden nu geschat op ongeveer 6 maanden en zullen uitgroeien tot ong. 50 cm

Even een update over marly (Blanca) ! Het is een schatje.. wil veel knuffelen maar is wel erg voorzichtig. Buiten wandelen gaat al steeds beter, voor mensen fietsen etc etc is ze erg bang nog.. er moet ook niemand achter haar lopen want dan loopt ze niet echt mee (Dit zijn we nu een beetje aan t oefenen) met andere dieren is het buitenshuis geen probleem en als dan een hond mee naar binnen gaat gaat dat ook prima. Maar zomaar een hond mee nemen dan raakt ze in paniek.. haren overeind en blaffen grommen. Ze eet erg weinig.. En drinkt ook niet veel. 2 plasjes op een dag meer doet ze niet en poepen soms niet op een dag. Verder slaapt ze keurig de hele nacht in de bench en is ook zindelijk. Ze is gek met onze kat! Leuk om te zien. Marly moet van ver komen maar denk met veel geduld en veel liefde dat dat wel goed gaat komen.


Thirza geadopteerd


Thirza
Teef, 1 jaar , gesteriliseerd
Schofthoogte 55 cm


Lief sociaal blij dankbaar. Kan met mensen groot en klein , andere honden en katten moet ook goed komen.


Thirza , een lief meisje wat haar hele leven vast heeft gezeten aan de ketting. Ze leefde bij iemand thuis die haar in de schuur vast aan de ketting had. Suzan werd hiervan op de hoogte gesteld en is gaan kijken. Wat ze daar zag was een hele lieve vrolijke hond die het net als geen enkele hond verdient om aan de ketting te liggen. Suzan heeft haar weggehaald daar en tijdelijk in het asiel geplaatst totdat ze naar Nederland mocht afreizen.


Nu is Thirza in Nederland en zit in een liefdevolle fosteropvang in St.Joosland. Thirza is ontzettend blij, vrolijk en weet niet wat haar overkomt om vrij te zijn . Ze leert heel snel en luistert al heel goed naar haar naam en andere commando’s worden nu ook geleerd Ze speelt graag met andere honden en zelfs de allereerste kat vond ze helemaal niet erg en het deed haar niets.


YAZZ geadopteerd

4 maanden


Ik ben een super enthousiaste meid, die klaar is om te leren. Ik speel graag met mijn zusjes, ze zijn alleen soms zo druk dat ik zeg dat ze weg moeten gaan en dan ga ik lekker bij mijn broertje zitten. Samen vormen we een goed team en helpen we elkaar. Ik ben gek op mensen en wil het liefst heel de dag knuffelen. Ik heb ook nog een grappige tik, als ik héél moe ben, dan slaap ik op mijn rug met mijn pootjes omhoog. Dat ligt zo lekker na een middag spelen.

Verhaaltje van Yazz van haar fostermama Judith gekregen :
Yazz is een lief aanhankelijk hondje die nog een beetje last van verlatingsangst heeft.. ze loopt ons de hele tijd achterna gaat graag op onze voeten liggen en slapen. Ze doet haar best om zindelijk te worden maar af en toe doet ze nog een plasje binnen.

Ze is nu redelijk gewend aan de Bench maar daar heeft ze wel aan moeten wennen. ze huilt even maar is naar een paar minuten wel stil.

Kinderen vind ze leuk onze dochter kan best 'ruig' met haar spelen maar dat laat ze wel toe, af en toe in een speelse bui wil ze nog wel eens bijten en tegen haar aan springen  Hoe ze met katten is weet ik niet grote honden vind ze wel spannend..

Qua karakter is het een nieuwsgierig en een erg lieve puppy!

We hopen dat ze snel een lief baasje vind.


Yara, geadopteerd

YARA:

Teefje,

4 maanden
Ik ben de kleinste van al mijn zusjes en broertjes, maar daar door laat ik mij niet ondersneeuwen! Ik spring gewoon net iets hoger dan de rest waardoor het baasje mij als eerst ziet! Dat vind ik ook een leuk spelletje. Ook vind ik het leuk om over het baasje heen te klimmen. Via armen of benen, dan ben ik gewoon net iets slimmer dan mijn zusjes en broertjes. Als je het in de lengte niet hebt, dan moet je het redden met hersenen! Ik weet zeker dat ik ontzettend goed kan luisteren. Zelfs nu al als iemand zegt dat iets niet mag, dan stop ik (bijna altijd) meteen. Mijn zusje eet graag schoenen, en ik vind het leuk om haar te helpen. Uit mezelf doe ik het niet echt, maar doe graag anderen na.


Youri, geadopteerd

Youri

Reu

4 maanden

Dit is echt het mannetje van de groep. Klimt zover omhoog dat hij in mijn staart hangt en echt haantje de voorste. Gooit de rest om, om bij mij te kunnen klimmen. Een lieverd, lekker druk maar super sociaal.

 

SAAR: onze topper van de week!!! Geadopteerd. Het succesverhaal volgt.

Vichy: Geadopteerd

Geslacht : Teef
Leeftijd:  4 maanden oud.

Schofthoogte 50/55 cm.

Vichy  is op straat geboren samen met haar broertjes en zusje. Gelukkig zijn ze in veiligheid gebracht en Vichy wordt nu thuis bij Connie opgevangen waar ze uitgroeit tot een heerlijke vrolijke pup. Vichy doet het erg goed met katten, kinderen en andere honden. Erg leuke gezinshond dus! Is al zindelijk.
Zusje van Vito,Vince en Vesper.

Adoptievergoeding € 310,-


Alexia: Geadopteerd. 

Verhaal Alexia:
Teef , gesteriseerd , 1 jaar oud
Schofthoogte +/- 55 cm


Alexia is een blije, sociale hond en kan met katten en mensen groot en klein. Ze loopt ook al heel goed mee aan de lijn. Ze heeft wel duidelijke regels nodig maar dan doet ze het ook super goed. Ze kan al zitten en begint al op haar naam (lexi) te reageren en 'kom' kan ze ook al een beetje. Vandaag heeft ze los gespeeld met andere hondjes en dat ging goed!


Alexia is gevonden vlakbij het dorpje Leimonas een uur van Monemvasia vandaan 3 maanden geleden.
3 mannen hadden haar omsingelt om haar te pakken maar dat lukte niet. Suzan riep haar en ze kwam direct naar Suzan toe. Alexia is meegegaan in de auto en is ze meegegaan naar Monemvasia waar ze, totdat ze naar Nederland mocht afreizen opgevangen werd. Ze is nu bij Alenka en Anouska, een fostergezin in Utrecht.


Yoni: Geadopteerd

YONI, teefje

4 maanden


Hai! Ik ben een vrolijke meid, ik vind het super leuk als iemand bij me komt kijken en dan knuffel ik graag. Als al mijn zusjes op en neer springen (lees voordringen), haal ik snel een touw en breng ik het naar het baasje! Super leuk om te doen en dan val ik ook meteen op. Dat doe ik sowieso al, want ik heb een super schattig wit puntje op mijn staart. Ik wil graag leren. En oh ja, in mijn voerbak zitten doe ik zo nu en dan. Gewoon omdat het lekker zit! George: Geadopteerd

Geslacht:     Reu

Ras/Type:    mix

Leeftijd:      3,5/4 maanden

Schofthoogte: +/- 40/45  cm naar verwachting

Gecastreerd/Gesteriliseerd: nee

Karakter:  vrolijk, speelse pup 

Huidige verblijfplaats: Hilversum 

Het verhaal van George:

Half maart 2018 werd er aangebeld bij onze rescuer Suzan thuis. Een vriendin van Suzan stond voor de deur met 3 kleine pups die ze net daarvoor had meegenomen uit een veld, waar ze al 20 dagen waren zonder eten en drinken. Deze vriendin was gebeld door een schaapherder die al 3 weken lang de pups had gezien, helemaal alleen zonder hun moeder en zonder eten en drinken. De pups waren zwaar ondervoed en het had geen dag langer moeten duren of ze waren er niet meer geweest.  Nu zit hij bij een gastgezin in Hilversum thuis en groeit hij op tot een vrolijke pup. 


Miltos: Geadopteerd

Geslacht: Reu

Leeftijd: 6 maanden

Over Miltos:

Wat een schattig, fluffig mannetje is t toch!
Hij is gevonden samen met zijn zusje Cookie en het is zo gevaarlijk nu in Griekenland dat deze kleine lieverds echt niet op de straat kunnen blijven!
Ze waren bang en hongerig maar het gaat nu al veel beter! Ze doen het erg goed bij hun opvang en voelen zich veilig. Miltos is een beetje verlegen nog maar komt al los. Hij is supersociaal en lief. De verwachting is dat Miltos niet erg groot zal worden. Kleine middelmaat.


Georgina: Geadopteerd

Geslacht:     TEEF

Ras/Type:    mix

Leeftijd:      5 maanden

Schofthoogte: +/- 40/45  cm naar verwachting

Gecastreerd/Gesteriliseerd: nee

Karakter:  vrolijk, speelse pup 

Huidige verblijfplaats: Rotterdam 

Dit knappe meisje is pas een week in Nederland, maar wat doe ze het goed. Nu heeft ze dan ook alvast een fantastisch leven bij haar gastgezin in Rotterdam.Dit was wel anders in Griekenland/Monemvasia. Daar is ze gevonden,  samen met haar zusje en broertje in een weiland.
Vel over been........een paar dagen later gered door Suzan onze dierenbeschermster aldaar en ze waren overleden.

Georgina is nu 5 maandjes oud. Ze is zo goed als zindelijk,  kan goed overweg met kinderen en rijdt vrolijk mee in de auto.
Commando's zoals zit en blijf heeft ze al prima aangeleerd.
Binnen is het een rustige pup,  buiten gaat ze helemaal los.
Soms is ze nog wat onzeker naar andere honden, maar een ervaren adoptant of puppy cursus zal haar zeker verder op weg helpen.


Gina: Geadopteerd

Geslacht: Teefje
Type: Cavalier hondje
Hoogte: 40 cm 
1 jaar
Gesteriliseerd

Gina is een prachtig klein teefje, gesteriliseerd en 1 jaar oud.

Van Gina 's verleden weten we niet veel. Alleen dat ze op straat gevonden is, samen met haar zusje.Gina zal waarschijnlijk wel een baasje gehad hebben want ze is een blij, gezond en ongecompliceerd hondje die veel te bieden heeft.
Ze is momenteel in Monemvasia, het vaste land van Griekenland . Daar verblijft ze in een gezin, samen met kinderen, katten en honden.

Kortom een hondje wat makkelijk in elk soort huishouden een "thuis" zal vinden.

 

 

Vito: Geadopteerd

Geslacht Reu.

Schofthoogte zal rond 50/55 cm worden.


Leeftijd: 5 maanden nu

Vito is op straat geboren samen met zijn broertjes en zusjes  Ze zijn  in veiligheid gebracht en Vito wordt nu bij Ed en Monique opgevangen waar hij uitgroeit tot een heerlijke vrolijke pup. 
Broertje van Vesper,Vichy en Vince.


Vesper: Geadopteerd 


Geslacht: Teef.
Leeftijd: ongeveer 4 maanden oud
Niet gesteriliseerd 
Schofthoogte zal ongeveer 50 cm worden afgaande van de moederhond 


Over Vesper:

Vesper is op straat geboren samen met haar broertjes en zusje. Gelukkig zijn ze in veiligheid gebracht en worden nu thuis bij Suzan opgevangen waar ze uitgroeien tot heerlijke vrolijke pups.
Vesper is heel zachtaardig en treedt niet zo op de voorgrond zoals haar broertjes en zusje wel meer doen. 
Vesper heeft een prachtige tekening rondom haar ogen en het lijkt of ze eye liner om haar ogen heeft.

Haar broertjes en zusje vind u verder op deze site.


Whoopy: Geadopteerd

Geslacht : Teef

Leeftijd: 9/10 maanden

Schofthoogte: 40/50 cm

Adoptie vergoeding 310 euro

Gesteriliseerd: ja

Whoopy is gevonden terwijl ze aan een hele korte ketting in de volle zon lag.

Ze hebben haar bevrijd en meegenomen en wat is het een lieverd.

Een super sociaal en blij meisje.

Als Whoopy een was en knipbeurt krijgt is ze niet alleen van binnen maar ook van buiten een beauty!!

Mag Whoopy binnenkort juichend een mooi leven tegemoet zien?