GRIEKSE ZWERFHONDEN » INFORMATIE » ADOPTIEPROCEDURE

Adoptieprocedure


Als u een leuk hondje ziet op onze website, wilt u natuurlijk weten hoe zo’n adoptieprocedure in het werk gaat.

 

1. Allereerst hebben we telefonisch contact en zullen we een aantal vragen stellen over de gezinssituatie, de woonsituatie en in hoeverre er tijd is om een hond te verzorgen. Zeker een pupje heeft in de beginperiode veel zorg en aandacht nodig.

2. Wij hebben zo veel mogelijk informatie over het hondje van uw dromen. We zijn een kleine club en besteden veel aandacht aan research, we weten waar hondjes vandaan komen en wat hun achtergrond is. Puppy s worden in huiselijke kring opgevangen en reisklaar gemaakt. Gedurende hun groei hebben we regelmatig nieuwe foto’s of video’s.

3. We stellen een adoptieovereenkomst op met daarin afspraken over de vergoeding en wat er verwacht wordt van u als adoptant en hoe wij achtervang blijven als er toch onverhoopt probleempjes blijken te zijn.

4. U kunt zich aanmelden in onze besloten facebook groep: geadopteerd van Monemvasia waar u samen met alle andere adoptanten kunt delen hoe het met de hond gaat. Ook is het leuk eventuele broertjes of zusjes te volgen.

5. We spreken een datum af wanneer de hond aankomt op de luchthaven. Gedurende de reisdag maken we een aankomst app aan zodat iedereen betrokken is bij de spannende reis naar Nederland.

 

De adoptiekosten voor al onze hondjes zijn 325 euro. Uw hondje is dan volledig  gevaccineerd, gechipt, ontwormd, en is in het bezit van een Europees paspoort. Tevens zijn ze nagekeken door een dierenarts in Griekenland. Hondjes ouder dan 8 maanden zijn gesteriliseerd, want ons beleid is er op gericht voortplanting te beperken. De prijs is inclusief de tickets voor de vlucht vanuit Griekenland.

U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL15ABNA0264578945 op naam van M.H. Braaksma o.v.v Griekse zwerfhondjes Monemvasia