Introductie Jolanda van de Pannehoeve

 

Hallo

Mijn naam is Jolanda. Ik heb ongeveer 15 jaar honden herplaatst uit het buitenland. Veelal uit Spanje maar ook uit andere landen. Omdat wij tot de conclusie kwamen dat er heel veel leuke gezellige huishondjes een kans kregen en met name de drukke werkhonden in kleine kenneltjes achter bleven hebben wij besloten ons te richten op de deze honden.

Toen we daar eenmaal mee bezig waren bleek dat er ook in Nederland nog heel veel honden waren die bij gezinnen zaten en daar niet op de plaats zijn omdat ze te druk zijn en teveel werk nodig hebben.

We trainen deze honden af als bewakingshonden cq detectiehonden In de 15 jaar ervaring die ik heb opgedaan in de buitenlandse honden, maar ook in de jaren daarvoor heb ik heel veel ervaring opgedaan met honden heb ik tevens besloten om baasjes te gaan voorzien van kennis van honden die naar mijn mening bij hondenscholen thuis zou horen. Echter op heel veel scholen leer je de standaard kunstjes met honden (zoals zit en af) maar wordt er weinig aandacht besteedt aan de communicatie en gedragingen van een hond.

Om deze reden heb ik besloten deze kennis te gaan delen om mensen te laten zien wat een hond eigenlijk bedoelt met zijn gedrag en dat een hond eigenlijk heel veel meer te vertellen heeft dan de meeste mensen denken. Ik doe dit in de vorm van webinars. Ik geef gratis webinars voor mensen die daarin geinteresseerd zijn met verschillende onderwerpen. Het eerst volgende onderwerp vind je altijd op onze pagina met de datum van het eerst volgende webinar.

 

Je kunt je daar geheel vrijblijvend voor opgeven en geheel vrijblijvend mee kijken en vragen stellen. http://hondenopvang-pannehoeve.nl/gratis-webinars/

 

Verder staat er op onze site ook heel veel informatie in de vorm van blogs

http://hondenopvang-pannehoeve.nl/category/blogs/

 

Je bent van harte welkom op onze pagina Voor meer informatie over je hond en zijn gedragingen.