GRIEKSE ZWERFHONDEN » TOPPERS VAN DE MAAND

Toppers van de maand: Bobbie en Haris


Bobbie: beschikbaar (nu bij gastgezin in Bennekom) 


Ter adoptie Bobbie❤

Bobbie, gevonden op de straten in Monemvasia /Griekenland.
Inmiddels zit Bobbie al een half jaar in Nederland.
Hij was geadopteerd, maar helaas bleek Bobbie te sterk voor deze mevrouw en zit hij nu in een liefdevol gastgezin.
Bobbie is superlief, superslim en af en toe kan hij een beetje lomp zijn. Je kunt alles met hem doen; Je kunt over hem heen hangen, zijn bek openen, voedsel afpakken, kortom een toppertje.
Daarom vinden wij, gezien zijn grootte ( rond de 60 cm) dat hij prima in een gezin kan met kinderen vanaf 12 jaar, omdat het ook een sterke hond is.Ook is Bobbie lekker speels, en vindt andere honden leuk. Wij plaatsen Bobbie wel het liefst als enige hond, omdat we hebben gemerkt dat hij binnenshuis de aandacht moeilijk met een andere hond kan delen. Dat is buiten echter geen enkel probleem. Bobbie is geen blaffer, is uiteraard zindelijk, leert snel, luistert goed en kan al even alleen blijven. Hij kan ook al los lopen.
Bobbie heeft een litteken op zijn rug…. We weten niet precies wat er gebeurd is in Griekenland. Er zijn foto's gemaakt en hij is uitgebreid nagekeken door een Nederlandse dierenarts. Soms loopt Bobbie dan even iets anders maar heeft hier eigenlijk weinig tot geen last van.
Wij zoeken een adoptant met ervaring, die consequent is en Bobbie de juiste opvoeding kan geven en hij zal een maatje voor het leven worden.
Bobbie verdient dit zeker, want hij heeft een hart van goud
Interesse in Bobby stuur ons een e-mail naar grieksezwerfhondjes@hotmail.com of kijk op onze website www.zwerfhondjesmonemvasia.nl


Haris: gereserveerd 😍


Geslacht: Reu